Το προφίλ μας στο Google Plus
7

Υπερτυχεροί προσφοράς Ιουνίου 2012

Η προσφορά Ιουνίου 2012 έληξε και η κλήρωση των πέντε τυχερών μεταξύ εκείνων που παρήγγειλαν 24μηνη συνδρομή, έγινε. Ανακοινώνουμε εδώ τα ονόματά τους (μόνο το μικρό και το αρχικό του επιθέτου) και θα τους ενημερώσουμε και προσωπικά, μέσω email.

Μεταξύ των αναγνωστών του περιοδικού που τον περασμένο Ιούνιο αγόρασαν νέα 24μηνη συνδρομή ή πρόσθεσαν στη συνδρομή τους άλλους 24 μήνες, οι ακόλουθοι πέντε κερδίζουν από μία δωρεάν συνδρομή για πάντα:

Ανδρέας Ο.   @gmail.com
Σπύρος Χ.   @yahoo.gr
Γεώργιος Π.  @yahoo.gr
Λάμπρος Μ.   @gmail.com
Αναστάσιος Κ. @gmail.com

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν και προσωπικά, μέσω email. Τους δίνουμε τα συγχαρητήριά μας κι ευχόμαστε να μη βαρεθούν ποτέ το περιοδικό, αφού ακόμη και τότε εμείς θα συνεχίσουμε να τους το στέλνουμε :)

Σημείωση: Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης που βρήκε η προσφορά Ιουνίου (5% έκπτωση στις 12μηνες και 24μηνες συνδρομές και συμμετοχή σε κλήρωση για 5 συνδρομές εφ όρου ζωής για όσους πάρουν 24μηνη), η προσφορά θα επαναληφθεί για (σχεδόν) όλο το καλοκαίρι — το ίδιο και η κλήρωση 5 ακόμα lifetime subscriptions. Οι ημερομηνίες ισχύος της νέας προσφοράς θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα, οπότε, ξέρετε, μείνετε συντονισμένοι.

Ενημέρωση: Ανακοινώθηκε η προσφορά Summer 2012. Καλή επιτυχία σε όσους παραγγείλουν 24μηνη συνδρομή!

7 Responses to “Υπερτυχεροί προσφοράς Ιουνίου 2012”

 1. 41i3n | 06/07/2012 at 15:32

  Μήπως υπάρχει κάποιο λάθος στο email του φίλου “Λάμπρος Μ.”; Νομίζω πως το gmail.gr δεν παίζει :D

  • subZraw | 06/07/2012 at 15:49

   Τα email μπήκαν ώστε να καταλάβουν οι νικητές, πριν τους ειδοποιήσουμε. Και ναι, gmail.gr δεν υπάρχει και πάω αμέσως να το διορθώσω :D

 2. kazakonis | 13/07/2012 at 20:17

  :-)))) Κέρδισα ο αλήτης!!!!!!!!
  Μια ζωή DeltaHacker!!!!

 3. Sp1r0us | 13/07/2012 at 21:47

  Θερμούς χαιρετισμούς από τα Χανιά.Μία από τα ίδια και εγώ :D καλό καλοκαίρι να έχουμε και συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο περιοδικό.Καλή συνέχεια και για τα επόμενα τεύχη!!

 4. Εκτός από τυχερός (λόγω της κλήρωσης), είμαι επίσης τυχερός που ανακάλυψα τo Δ.Χ.! Μου αρέσει η δουλειά που κάνετε και μας την προσφέρετε! Keep walking!!!

  Όσο για μένα, δέχομαι συγχαρητήρια και μοιράζω αυτόγραφα!

  ΥΓ: μέσα στο μήνα Ιούλιο, είναι το μόνο ευχάριστο που μου έτυχε… μου χάλασε 2 φορές το μόλις 4 ετών αυτοκίνητο, μου διέρρηξαν το σπίτι και τα κάνανε όλα σαν τα μούτρα μου, χρειάστηκε να ακυρώσω 6 φορές ολιγοήμερες διακοπές κ.λπ., κ.λπ., κ.λπ…

 5. GpL | 14/07/2012 at 17:22

  Ευχαριστώ πολύ για την lifetime subscription παιδιά!

  Για να πω την αλήθεια ακόμα δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Μάλλον θα πρέπει να περιμένω 2 χρόνια για να το συνειδητοποιήσω… :-P

  Φυσικά να πω συγχαρητήρια για το φοβερό περιοδικό που φτιάχνετε, so… Keep hacking!!!! (and writing about it in deltaHacker)

  Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων