Το προφίλ μας στο Google Plus
3

Έρχεται το Kali Linux 2.0!

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Kali Linux 2.0, της νέας κύριας έκδοσης της δημοφιλούς διανομής για hacking και penetration testing.

Έρχεται το Kali Linux 2.0!

Τη σιωπή της έσπασε πρόσφατα η ομάδα ανάπτυξης του Kali Linux, αποκαλύπτοντας ότι τους τελευταίους μήνες δούλευε πυρετωδώς για την προετοιμασία της νέaς γενιάς του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος για hacking και penetration testing.

Στη σχετική ανακοίνωση η ομάδα εμφανίζεται ικανοποιημένη από την πρόοδο του όλου εγχειρήματος. Ως ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε η ενδεκάτη του Αυγούστου.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει λόγος για τα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες του Kali Linux — τουλάχιστον όχι επίσημα. Δημοσιεύτηκε, ωστόσο, το ακόλουθο teaser video.

Kali 2.0 Teaser – Kali Sana! from Offensive Security on Vimeo.

Σημείωση: Σε εύλογο χρόνο μετά την κυκλοφορία της διανομής οι αναγνώστες του deltaHacker με ενεργή συνδρομή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά αναλυτικών video tutorials περί hacking και pen-testing, από την πλατφόρμα του Kali Linux 2.0.

Πηγή: Kali.org

3 Responses to “Έρχεται το Kali Linux 2.0!”

 1. Amazed | 13/08/2015 at 01:43

  ok κατέβασα το virtualbox img. Το “πραγμα” σέρνεται κυριολεκτικά, ενώ η προηγούμενη έκδοση πάει σφαίρα. Εκτός του ότι δεν παίζουν τα repos στο apt-get update (το έψαξα λίγο στο νετ και δεν βρήκα κανένα να έχει πρόβλημα… εκτός απο το ddos attack στα repositories του kali την πρωτη μέρα) αν και δοκίμασα τα πάντα (όχι δεν λούστηκα με ultrex!) clean, fix-missing και τα σωστά repos στο config. Τεσπά παραμένω στο παλιό καλό 1.1 όσο κάνει ακόμη updates και βλέπουμε.

  • subZraw | 13/08/2015 at 09:38

   Ετοιμάζουμε σχετικό αρθράκι με τις λύσεις. Θα το δημοσιεύσουμε εντός της ημέρας — μείνε συντονισμένος :)

 2. Amazed | 13/08/2015 at 11:48

  Περιμένω γιατί ειμαι σε vacation mood και δεν έχω χρόνο (lazy as hell). ‘Ασε που τον περισσοτερο χρόνο μου τον έχω φάει να στρώσω τα win10, μέχρι να τα φέρω στα “ίσια” τους και να μην κάνουν του κεφαλιού τους. Άτιμη Microsoft. ..PS: παω για μπάνιο :P

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων