Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Καλοκαιρινό καλωσόρισμα

Καθημερινά νέοι φίλοι ακούνε για το περιοδικό deltaHacker κι ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακριβώς είναι, κάθε πότε κυκλοφορεί, πού μπορούν να το βρίσκουν κ.λπ. Από τη μεριά μας προσπαθούμε διαρκώς να απαντάμε με σαφήνεια σε τέτοιες ερωτήσεις…

Στο ζωντανό deltaStream της 9/8 είχαμε άλλη μια ευκαιρία να μιλήσουμε για τον προσανατολισμό του περιοδικού (ethical hacking, προγραμματισμός, δίκτυα, ασφάλεια, ηλεκτρονικά) και να πούμε σε ποιους απευθύνεται (σε όλους). Επιπρόσθετα, τονίσαμε ότι δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα, πως οι παραγγελίες τευχών ή συνδρομών γίνονται online, ότι σε αναγνώστες και συνδρομητές αποστέλλεται ταχυδρομικά, ενώ διασαφηνίσαμε κι ότι κυκλοφορεί κάθε μήνα και για την ακρίβεια 12 φορές το χρόνο.

Στο ίδιο deltaStream παρουσιάσαμε και συζητήσαμε για την ύλη του deltaHacker 011 (τεύχος Αυγούστου), ενώ δεν παραλείψαμε να μιλήσουμε και για τις πρόσφατες περιπέτειες κι αναζητήσεις μας — τεχνολογικού χαρακτήρα, φυσικά.

Εσείς δείξατε την αγάπη σας στο περιοδικό, κατεβάζοντας αυτό το flyer κι αναρτώντας το, χμ, όπου νομίζετε ότι έχει νόημα ν’ αναρτηθεί; Πάντως ακόμη κι αν δεν το κάνατε ήδη ή δεν έχετε σκοπό να το κάνετε, να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ. We really do.

Δεν θέλετε να καρφιτσώνετε flyers του περιοδικού εδώ κι εκεί αλλά το αγαπάτε ούτως ή άλλως και θέλετε να το στηρίξετε; Πάρτε τότε ένα από τα ωραιότατα banners που σχεδίασε ο κος Αρχισυντάκτης (TM) και βάλτε το στο site σας!

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την πανέμορφη φόρμα. Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο. Και Τώρα Ξέρετε (ΤΜ).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων