Το προφίλ μας στο Google Plus
0

OMG: Συνδρομές Lifetime & Τρομακτικές Εκπτώσεις

Αυτό που όλοι περιμένατε, είναι πλέον γεγονός: Όχι μόνο προσφέρουμε εξαιρετικά συμφέρουσες συνδρομές εφ όρου ζωής στο περιοδικό και στα video tutorials, αλλά τολμάμε να δώσουμε και γενναία έκπτωση! Κι αν η έννοια “lifetime” σας τρομάζει, υπάρχει και το ενισχυμένο Jumbo-Pack Plus ;)

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Μετά από τρία σχεδόν χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να παρέχουμε ακόμα πιο συμφέροντα πακέτα συνδρομών σε όλους εσάς, τους ανθρώπους που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μας στηρίζετε και μας επιτρέπετε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε κι αγαπάμε — αλλά και να βελτιωνόμαστε διαρκώς.

Από 1/6/2014, εκτός από τις 12μηνες και τις 24μηνες συνδρομές παρέχουμε το δυνατό Jumbo-Pack Plus καθώς και τις εκπληκτικές Lifetime subscriptions. Ταυτόχρονα, σας γνωστοποιούμε εκπτωτικούς κωδικούς για ακόμα πιο χαμηλές τιμές, τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παραγγελίες που θα γίνουν έως και την Τρίτη, 10/6, τα μεσάνυχτα.

Pro tip: Σε περίπτωση που αδυνατείτε να πληρώσετε έως 10/6, δεν υπάρχει πρόβλημα: Συνεχίστε το διάβασμα και θα σας δώσουμε τη λύση.

Συγκεκριμένα, έως τις 10/6 έχετε τις ακόλουθες δύο δυνατότητες:

  • Jumbo-Pack Plus. Εξήντα (60) στο πλήθος τεύχη του deltaHacker. Ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε. Το πακέτο περιλαμβάνει και πλήρη πρόσβαση στα video tutorials (deltaCast Episodes), έως και τη λήξη του. Κανονικό κόστος πακέτου: 89,99 ευρώ. Εκπτωτικός κωδικός: JPP15, για 15% έκπτωση έως 10/6. Πρακτικά, με την έκπτωση πληρώνετε μόνο 76,49 ευρώ για 60 τεύχη (ξεκινώντας από όποιο θέλετε) καθώς και για πλήρη πρόσβαση στα video tutorials έως τη λήξη της πενταετούς συνδρομής.
  • Lifetime subscription. Αρχικά παίρνετε όλα τα τεύχη μαζί, από το 001 έως το τρέχον (το 032). Από εκεί και μετά συνεχίζετε να λαμβάνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα. Για πάντα ισχύει και η πρόσβαση που έχετε στα video tutorials (deltaCast Episodes). Κανονικό κόστος Lifetime subscription: 229,99 ευρώ. Εκπτωτικός κωδικός: LTS45, για 45% έκπτωση έως 10/6. Σωστά: Σαράντα πέντε τοις εκατό έκπτωση, αλλά έως 10/6! Πρακτικά, με την έκπτωση πληρώνετε 126,49 ευρώ μόνο, παίρνετε όλα τα τεύχη έως τώρα, συνεχίζετε να λαμβάνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα, ενώ για πάντα έχετε πρόσβαση και στα video tutorials.

Προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μας, αρκεί να δώσετε την παραγγελία σας έως 10/6, συμπληρώνοντας κατάλληλα τη σχετική φόρμα. Πιο συγκεκριμένα, αναλόγως αν θέλετε Jumbo-Pack Plus ή Lifetime subscription, στη φόρμα παραγγελίας κάντε τα ακόλουθα:

  • Jumbo-Pack Plus. Στην ενότητα “Είδος συνδρομής” επιλέξτε “Jumbo-Pack Plus”, στο πλαίσιο “Παρατηρήσεις” (λίγο πιο κάτω) γράψτε από ποιο τεύχος θέλετε να ξεκινά η πενταετής συνδρομή (π.χ., “από το 001”, “αμέσως μετά τη λήξη της τρέχουσας συνδρομής μου” κ.ο.κ.) κι οπωσδήποτε προσθέστε τον κωδικό JPP15, ώστε να ληφθεί υπόψη η έκπτωση του 15% κι αντί για 89,99 ευρώ να πληρώσετε 76,49 ευρώ μόνο.
  • Lifetime subscription. Στην ενότητα “Είδος συνδρομής” επιλέξτε “Lifetime” και στο πλαίσιο “Παρατηρήσεις” (λίγο πιο κάτω) οπωσδήποτε πληκτρολογήστε LTS45, ώστε να ληφθεί υπόψη η έκπτωση του 45% κι αντί για 229,99 ευρώ να πληρώσετε 126,49 ευρώ μόνο.

Δεν προλαβαίνετε να πληρώσετε έως 10/6; Δεν υπάρχει θέμα: Απλά διασφαλίστε την έκπτωση συμπληρώνοντας κατάλληλα τη φόρμα παραγγελίας έως 10/6 — και πληρώνετε έως 30/6.

Έχετε απορίες; Χρειάζεστε διευκρινίσεις; Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα email στο talk2us@deltahacker.gr.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Η ομάδα του deltaHacker

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων