Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Live Stream για το deltaHacker!

Το βιντεάκι -λέμε τώρα, γύρω στις 2 ώρες διάρκεια έχει- είναι η εγγραφή του live stream που πραγματοποιήσαμε στο Ustream την προηγούμενη Τρίτη (30/8). Γενικό και χαλαρό θέμα συζήτησης ήταν το deltaHacker. Ξέρετε, το νέο συνδρομητικό περιοδικό με θεματολογία ethical hacking που από τον Οκτώβρη και κάθε μήνα θα έρχεται στην πόρτα σας!

Είχαμε μεταξύ άλλων την ευκαιρία να πούμε κάποια πράγματα για τον προσανατολισμό και τη φιλοσοφία του περιοδικού, να δώσουμε μια ιδέα για τα άρθρα που θα περιλαμβάνει, να υπογραμμίσουμε τον συνδρομητικό του χαρακτήρα, να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα ζητήματα αναφορικά με το μοντέλο διανομής (δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα!), καθώς και να εξηγήσουμε τι (δεν) σημαίνει “πληρωμή με αντικαταβολή”.

Οι συμμετέχοντες στο live stream είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις ερωτήσεις τους αλλά και να εκτοξεύσουν κι ορισμένα στοχευμένα πειράγματα τα οποία, ομολογουμένως, ο γράφων δεν μπόρεσε ν’ αποφύγει με 100% επιτυχία. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και σας περιμένουμε και στο επόμενο live stream που θα κάνουμε, χμ, ξέρετε, μόλις βρούμε λίγο χρόνο :S Περιττό πάντως να σημειώσουμε ότι θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

ΤΣΣ [1]: Οι εγγραφές στα προγράμματα συνδρομών του περιοδικού deltaHacker ξεκίνησαν ήδη. Διασφαλίστε και τη δική σας συνδρομή διαβάζοντας πρώτα αυτό το ΠΥΠ [2].

[1] Τρομερά Σημαντική Σημείωση
[2] Πραγματικά Υπέροχο Πόνημα

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων