Το προφίλ μας στο Google Plus
6

Για δύο μέρες μόνο: Δωρεάν επεισόδια του deltaCast!

Μόνο έως την Τρίτη, 22/4, δωρεάν τα δύο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του deltaCast! Κατεβάστε τα σε όποια από τις διαθέσιμες μορφές σας βολεύει και βοηθήστε μας να δοκιμάσουμε το νέο σύστημα διανομής επεισοδίων και τευχών, για τους συνδρομητές του περιοδικού.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Μεταξύ των εργασιών που βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτές τις μέρες, ήταν και το στήσιμο ενός νέου συστήματος για τη διανομή τευχών του deltaHacker κι επεισοδίων του deltaCast στους συνδρομητές του περιοδικού.

Το front-end του συστήματος διανομής είναι μια προσαρμοσμένη εγκατάσταση του ownCloud, μέσω του οποίου μπορούμε να μοιράζουμε επεισόδια του deltaCast στους συνδρομητές με ενεργή συνδρομή, αλλά και να παράγουμε expiring links για τα τεύχη του περιοδικού — επίσης στους συνδρομητές με ενεργή συνδρομή. Το ownCloud στηρίζεται σε LAMP stack, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε Ubuntu Server instance της GreenQloud. Τα δε επεισόδια και τα τεύχη οργανώνονται σε δύο buckets του StorageQloud, μιας υποδομής αποθήκευσης της GreenQloud που είναι συμβατή με το Amazon S3.

Θέλοντας να δοκιμάσουμε τις αντοχές του server σας προσκαλούμε να κατεβάσετε κι εσείς, ασχέτως αν έχετε ενεργή συνδρομή στο περιοδικό ή όχι, τα δύο πρώτα επεισόδια της 2ης σεζόν του deltaCast. Συγκεκριμένα, το deltaCast s02e01 αφορά στο OpenVAS vulnerability scanner και το deltaCast s02e02 στη δημιουργία του notMe-CryptoBSD, ενός λειτουργικού συστήματος που βασίζεται στο ασφαλέστατο OpenBSD και είναι βελτιστοποιημένο ως προς το privacy και την ανωνυμία.

Για καθένα από τα επεισόδια διατίθενται τρεις διαφορετικές μορφές (HD, SD, Mobile) και μπορείτε να τα κατεβάσετε από εδώ — αλλά έως την Τρίτη, 22/4.

Καλό download και καλή διασκέδαση — και για τις όποιες παρατηρήσεις, παρακαλούμε, αφήστε εδώ το σχόλιό σας ή στείλτε μας email στο talk2us AT deltaHacker DOT gr.

6 Responses to “Για δύο μέρες μόνο: Δωρεάν επεισόδια του deltaCast!”

 1. Tzimakos | 20/04/2014 at 22:39

  Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
  Κατέβασα το αρχείο deltaCast.s02e01.HD.mp4 αλλά με την max ταχύτητα που επιτρέπει η γραμμή μου από το “δωρεάν link” αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω άλλο αρχείο (το firefox εμφανίζει το μήνυμα “connecting”).
  Το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται και όταν προσπαθώ να κατεβάζω από εδώ:
  http://deltahacker.gr/2014/03/27/deltacast-s02e02/
  Καλή συνέχεια παιδιά :)

  • subZraw | 20/04/2014 at 22:47

   Επίσης καλησπέρα — και Χριστός Ανέστη!
   Ευχαριστούμε για το feedback. Αυτή τη στιγμή έχουν πέσει όλοι πάνω και παρά το ότι ο server έχει bandwidth, ο Apache χρειάζεται βελτιστοποίηση. Σας ταλαιπωρούμε λίγο, αλλά μόνον έτσι θα είμαστε σε θέση να βελτιστοποιήσουμε την υπηρεσία. Και πάλι ευχαριστούμε!

 2. Tzimakos | 20/04/2014 at 22:59

  5 λεπτά αργότερα κατέβασα το αρχείο s02e01-s02e02.zip με τα 2 “δωρεάν” mobile επεισόδια, πάλι στη μέγιστη ταχύτητα.
  Tzimakos

  • subZraw | 20/04/2014 at 23:00

   Τέλεια! Και να φανταστείς ότι κατέβασες από data center στην Ισλανδία ;)

 3. nikosg5 | 21/04/2014 at 20:03

  και εγω κατεβαζω οσο ποσταρω με 900-1000kb/s. Δεν νομιζω να αντεχει η γραμμη μου περισσοτερο. well done ;) owncloud για παντα

  • subZraw | 21/04/2014 at 20:14

   Άψογα! Το ownCloud είναι kick-ass, δεν χωράει αμφιβολία επ’ αυτού, αλλά τις ταχύτητες τις οφείλουμε στο bandwidth του data center — να τα λέμε αυτά :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων