Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Η εβδομάδα που πέρασε [ήταν επεισοδιακή]

Σχεδόν όλα όσα συνέβησαν και κέρδισαν την προσοχή μας κατά την εβδομάδα που πέρασε. Επίσης: Παραδεχόμαστε ότι το να σταματάς με τη συλλογή θεμάτων για τη στήλη, είναι *λίγο* περισσότερο δύσκολο απ’ όσο αρχικά νομίζαμε.

Το cheating στον κόσμο του Android είναι κρυφό καμάρι, το iPhone μπορεί να λειτουργήσει ως ύπουλος keystroke logger, το FBI κλείνει site του dark web και συλλαμβάνει τον ιδιοκτήτη του — αλλά το δίκτυο του Tor παραμένει ασφαλές. Φίλες και φίλοι, αυτά είναι *λίγα μόνο* από τα νέα της εβδομάδας που μας πέρασε: Διαβάστε τα με την ησυχία σας, απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας!

=============== Hardware ===============
  • Samsugn Galaxy Note 10.1 (2014 Edition): Ουσιαστική παρουσίαση κι αναλυτικές δοκιμές, στο άρθρο του AnandTech. Οι συντάκτες μένουν εντυπωσιασμένοι από τη συσκευή.
  • Στο ίδιο site διαβάσαμε κι αναλυτικό review –καμία σχέση με μασκαρεμένο δελτίο τύπου– για το Samsung Galaxy Note 3. Υπάρχουν λίγα συγκεκριμένα σημεία που ενόχλησαν τον συντάκτη, γενικά ωστόσο μένει απόλυτα ευχαριστημένος από το phablet.
  • Ένα από τα πράγματα που ενόχλησαν τον συντάκτη του AnandTech, ενόχλησε κι εκείνον του Ars Technica: Το Samsung Galaxy Note 3 “αντιλαμβάνεται” τα benchmarks και διογκώνει τεχνητά τα σχετικά σκορ.
  • Κατά πώς φαίνεται, πάντως, η χειραγώγηση των benchmarks στο κόσμο του Android αποτελεί τον κανόνα παρά την εξαίρεση. Δύο μόνο εταιρείες *δεν* ασχολούνται με το σπορ: Motorola και Apple.
  • Σε άλλα νέα από το χώρο του hardware, το Galileo βλέπει το φως της ημέρας και συστήνεται στον κόσμο ως το Arduino της Intel
=============== Privacy & Anonymity ===============
=============== Επιστήμη & Περιβάλλον ===============
=============== Διάφορα, αλλά καθόλου αδιάφορα ===============

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων