Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ο πιο ισχυρός νόμος σε δράση

Ναι. Είναι ο Νόμος του Μέρφι, φυσικά. Αυτή τη φορά δεν μας επέτρεψε να κάνουμε ομαλά το deltaStream της 13/5, καθιστώντας τον υπολογιστή του host πρακτικά άχρηστο για την εκπομπή. Το εκπληκτικό είναι ότι, αμέσως μετά το επεισοδιακό live stream και μέχρι τη στιγμή που γράφεται το παρόν κείμενο, ο ίδιος υπολογιστής δουλεύει άψογα. Χωρίς καμία απολύτως επέμβαση ή απόπειρα επιδιόρθωσης, περιττό να πούμε.

Μιας και η ύλη του τεύχους Μαΐου είχε δημοσιευτεί πριν από το deltaStream, σχεδιάζαμε να συζητήσουμε κυρίως για άλλα θέματα όπως, π.χ., για τις εντυπώσεις μας από το συνέδριο AthCon 2012. Όμως ο πολυχρονεμένος iMac του host είχε άλλα σχέδια. Τα έκανε μάλιστα φανερά πολύ γρήγορα, παρουσιάζοντας διάφορα random artifacts στην οθόνη και πείθοντας την ενσωματωμένη κάμερα ότι έχει χαμηλότερη διακριτικότητα απ’ ό,τι στην πραγματικότητα. Πολύ σύντομα άρχισαν και κάτι φρικιαστικά παγώματα του συστήματος, τα οποία ναι μεν διαρκούσαν για μερικά μόνο δευτερόλεπτα αλλά ήταν από εκείνα τα δευτερόλεπτα που μοιάζουν με ώρες.

Η μετάδοση διεκόπη για να συνεχιστεί λίγα λεπτά αργότερα από ένα μαύρο MacBook (μοντέλο 2008). Μπορούμε να πούμε ότι προχώρησε κι ολοκληρώθηκε σχεδόν ομαλά, αλλά με κακό φωτισμό και φανερό τον εκνευρισμό του host.

Μετά το επεισοδιακό deltaStream ο iMac άλλαξε εντελώς τη συμπεριφορά του. Μέχρι σήμερα δουλεύει μια χαρά, δείχνει μάλιστα και λίγο πιο γρήγορος. Πάντως ο host το πήρε απόφαση. Εκείνο το ταπεινό PC με τον “αργό” Core i3, είναι καιρός ν’ αποκτήσει κι αυτό μια καμερούλα. Υψηλής ευκρίνειας, κατά προτίμηση :)

Εσείς δείξατε την αγάπη σας στο περιοδικό, κατεβάζοντας αυτό το flyer και αναρτώντας το, χμ, όπου νομίζετε ότι έχει νόημα ν’ αναρτηθεί; Πάντως ακόμη κι αν δεν το κάνατε ήδη ή δεν έχετε σκοπό να το κάνετε, να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ. We really do.

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την πανέμορφη φόρμα. Σημείωση: Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο. Και Τώρα Ξέρετε (ΤΜ).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων