Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Όχι μόνο από Mac!

Αυτή τη φορά δεν το ρισκάραμε. Ο ηρωικός iMac του παρουσιαστή έχει ούτως ή άλλως πολλές δεκάδες χιλιάδες ώρες στην πλάτη του και, χωρίς πρώτα ν’ ανοιχτεί για να αποσυμφορηθεί από τη συσσωρευμένη σκόνη, δεν μπορεί πλέον ν’ αντέχει το βαρύ flash σε συνδυασμό με την ούτως ή άλλως αυξημένη θερμοκρασία :S

Το πάθημα του προηγούμενου, επεισοδιακού deltaStream μάς έγινε μάθημα, έτσι τη ζωντανή μετάδοση της 10ης Ιουνίου την κάναμε από ένα ταπεινό –αλλά πολύ νεώτερο και ισχυρότερο από τον iMac του 2006– PC. Όλα πήγαν καλά, η συμμετοχή των αναγνωστών και φίλων του περιοδικού ήταν απολαυστική, και το βίντεο που ακολουθεί αποδίδει ένα μόνο μέρος της ωραίας ατμόσφαιρας.

Εκτός από τη συζήτηση γύρω από όλα τα θέματα που περιλαμβάνει το τεύχος 009 του περιοδικού deltaHacker, παρουσιάσαμε και μια εκπληκτική προσφορά για νέους και παλιούς συνδρομητές, η οποία ισχύει μόνο για το μήνα Ιούνιο. Πέρα από τις άμεσες εκπτώσεις που παρέχει, η προσφορά αποτελεί ευκαιρία να κερδίσετε μία από τις 5 συνδρομές εφ’ όρου ζωής που θα κληρώσουμε!

Εσείς δείξατε την αγάπη σας στο περιοδικό, κατεβάζοντας αυτό το flyer και αναρτώντας το, χμ, όπου νομίζετε ότι έχει νόημα ν’ αναρτηθεί; Πάντως ακόμη κι αν δεν το κάνατε ήδη ή δεν έχετε σκοπό να το κάνετε, να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ. We really do.

Δεν θέλετε να καρφιτσώνετε τα flyers του περιοδικού εδώ κι εκεί αλλά το αγαπάτε ούτως ή άλλως και θέλετε να το στηρίξετε; Πάρτε ένα από τα ωραιότατα banners που σχεδίασε ο κος Αρχισυντάκτης (TM) και βάλτε το στο site σας!

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την πανέμορφη φόρμα. Σημείωση: Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο. Και Τώρα Ξέρετε (ΤΜ).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων