Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ομάδα WHITE: Αποστολή jump-boxes!

Οι blackhat hackers είναι αδίστακτοι. Το ίδιο όμως και οι πράκτορές μας, που έχουν πέσει με τα μούτρα στις εγκληματικές ενέργειες μόνο και μόνο για να πείσουν τους πραγματικούς εγκληματίες ότι ανήκουν στο ίδιο σινάφι. Έτσι μαθαίνουν τις τακτικές του αντιπάλου από πρώτο χέρι και φυσικά… ενημερώνουν κι εμάς!

deltaHacker Μαΐου (τεύχος 008) | Ομάδα WHITE: Αποστολή jump-boxes!

Πράκτορές μας έχουν καταφέρει να παρεισφρήσουν σε μια κλειστή ομάδα blackhat hacker. Η εν λόγω ομάδα δραστηριοποιείται στο Internet επιδιώκοντας το γρήγορο κέρδος, μέσα από παράνομες ενέργειες. Το όνομά της είναι WHITE και προκύπτει από τα αρχικά των λέξεων WHITE Hacking Is Too Easy. Η συγκεκριμένη ομάδα πουλάει διάφορα είδη δεδομένων στη μαύρη αγορά, όπως κωδικούς πιστωτικών καρτών, προσωπικά στοιχεία σε εταιρίες SPAM, καθώς κι ολόκληρες βάσεις δεδομένων. Επίσης, η ομάδα WHITE αποσπά χρήματα από τα θύματά της, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία ή εταιρικά μυστικά. Φυσικά, η βιομηχανική κατασκοπία και οι επιθέσεις DDoS επί πληρωμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ρεπερτόριο αυτών των εγκληματιών.

Με την ομάδα WHITE θα ασχοληθούμε σ’ αυτό το άρθρο, αλλά και σε αρκετά μελλοντικά. Σκοπεύουμε, βλέπετε, να παρακολουθήσουμε στενά τις δραστηριότητές της, όπως και τον τρόπο που εργάζεται. Βέβαια, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα γράφουμε κάτι σε κάθε τεύχος. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γράφουμε όσο κι όποτε λαμβάνουμε πληροφορίες για τη δράση της!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Μαΐου (τεύχος 008). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων