Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ομάδα WHITE: Breaking .Net Framework!

Η συγκεκριμένη αποστολή της ομάδας WHITE δεν αφορά στην Ελλάδα αλλά σε μια λίγο πιο παραμυθένια χώρα: Αυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (UAE). Η απαίτηση μάλιστα –κατ’ εξαίρεση των βασικών ενεργειών αυτής της υποομάδας των WHITE– δεν είναι κάποιο web attack, αλλά το reversing. Σας είχαμε πει βέβαια ότι το πλήρωμα που βρίσκεται ο πράκτορας μας, ο shadow, αναλαμβάνει βασικά web attacks, αλλά αυτό δεν είναι κι ο κανόνας. Μπορεί να τα καταφέρει εξ ίσου καλά και στο reversing αλλά, όπως θα δούμε, και στο programming attack.

deltaHacker 012 (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012) | Ομάδα WHITE: Breaking .Net Framework!

Σε όλες τις αραβόφωνες χώρες, οι τηλεπικοινωνίες έχουν την τιμητική τους. Αυτό το πανδαιμόνιο με τα κινητά τηλέφωνα, τα smartphones και την όποια (κατασκευασμένη) μόδα πηγάζει από αυτά, δεν είναι φαινόμενο μόνο της Ελλάδας αλλά και της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, της Σαουδικής Αραβίας κ.ο.κ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από όλο αυτόν τον “ανταγωνισμό” και η βιομηχανική κατασκοπία. Με κάτι τέτοιο έχει να κάνει και η συγκεκριμένη αποστολή των WHITE. Συγκεκριμένα, η νέα απαίτηση είναι η ακόλουθη:

Μεγάλη εταιρία τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιείται στις Αραβόφωνες χώρες
παράγει ένα CD-οδηγό, με καταλόγους από όλες τις επιχειρήσεις της χώρας και
τα στοιχεία τους (διευθύνσεις, τηλέφωνα, δραστηριότητα κ.λπ). Αυτό το CD
έχει μια βάση δεδομένων που είναι κλειδωμένη και περιέχει όλα τα δεδομένα
που εμφανίζονται (και πιθανόν κι άλλα που δεν εμφανίζονται). Καλείστε να
ξεκλειδώσετε τη βάση δεδομένων και να εξαγάγετε όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα,
από όλους τους πίνακές της.

Πάμε λοιπόν να σας παρουσιάσουμε (με βάση τις πληροφορίες που λάβαμε) τη μέθοδο με την οποία δούλεψε η ομάδα για να φέρει εις πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker 012 (τεύχος Σεπτεμβρίου 2012). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων