Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ομάδα WHITE: Χτύπημα στη βάση!

Ο πράκτοράς μας συνεχίζει να κάνει όσα του ζητάνε, χωρίς δισταγμό! Πρέπει να κερδίζει διαρκώς την εμπιστοσύνη των άλλων μελών της ομάδας WHITE, για να μην κινήσει την παραμικρή υποψία. Πριν καλά-καλά ολοκληρώσει την προηγούμενη αποστολή, του ανέθεσαν μια νέα: Την άλωση μιας database και το ψάρεμα πολύτιμων δεδομένων…

deltaHacker Ιουνίου (τεύχος 009) | Ομάδα WHITE: Χτύπημα στη βάση!

Μη νομίζετε ότι κάθε αποστολή της ομάδας WHITE αποδίδει εκατομμύρια στους εγκεφάλους και στα μέλη της. Ακριβώς γι’ αυτό, η ομάδα δεν σταματά ποτέ. Οφείλει να εντοπίζει διαρκώς νέους στόχους, να προετοιμάζει τα επόμενα βήματά της και φυσικά να εξαντλεί κάθε περιθώριο κέρδους! Ο άνθρωπός μας έχει μπει για τα καλά στους ρυθμούς της ομάδας και δεν ησυχάζει ποτέ. Μόλις κατέλαβε μερικά μηχανήματα και τα μετέτρεψε σε jump-boxes (βλ. σχετικό άρθρο στο deltaHacker 008), του ανατέθηκε νέα αποστολή: Να αντλήσει όσο πιο πολλές πληροφορίες μπορούσε, από έναν ήδη κατειλημμένο server. Περιττό να σας πούμε ότι ο πράκτοράς μας τα κατάφερε και πάλι, μάλιστα χωρίς να στηριχτεί σε έτοιμα εργαλεία. Ο server ήταν “φαγωμένος” και προσέφερε ήδη ένα web-shell, αλλά για την πρόσβαση στη βάση χρειάστηκε απλή λογική, υπομονή και λίγη πονηριά ;)

Ας παρουσιάσουμε λοιπόν ως συνήθως την αυτούσια αναφορά του shadow, για το πώς κατέλαβαν την βάση δεδομένων του συγκεκριμένου server.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Ιουνίου (τεύχος 009). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά Ιουνίου 2012, κερδίζοντας 5% από τις 12μηνες και 24μηνες συνδρομές! Ειδικά με την παραγγελία 24μηνης συνδρομής, πέρα από την έκπτωση μπαίνετε και σε κλήρωση για πέντε (5) συνδρομές εφ’ όρου ζωής!

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων