Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Ούτε ένα παράνομο bit

Χάρη στον ηρωικό ανεμιστήρα πίσω από την κάμερα, το deltaStream του κατακαλόκαιρου ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα! Αυτά περίμεναν υπομονετικά για την επομένη της ζωντανής μετάδοσης…

Συχνά-πυκνά τα πιο απλά πράγματα έχουν μια ακατανίκητη τάση να πηγαίνουν λάθος – και υπάρχουν άπειρα περιστατικά που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Να, ενώ μέχρι το προηγούμενο deltaStream κατεβάζαμε το βίντεο από το Ustream για να το ανεβάσουμε μετά στο αγαπημένο μας Vimeo, αυτή τη φορά το βίντεο που παίρναμε από το Ustream ήταν είτε με προβληματική εικόνα είτε με αποσυγχρονισμένη εικόνα-ήχο. Γι’ αυτό και το βίντεο παρακάτω είναι embedded *απευθείας* από το κανάλι μας στο Ustream.


Στο deltaStream της 7/8 παρουσιάσαμε την ύλη του deltaHacker 010 (Ιουλίου), διηγηθήκαμε μια πρόσφατη περιπετειούλα με το tor, ένα VPS και τη Universal (ναι, τη γνωστή), ενώ φυσικά συζητήσαμε περί ανέμων και υδάτων…

Α, παρουσιάσαμε και την υπερπροσφορά Summer 2012, την οποία πρέπει όπως-και-δήποτε να δείτε *πριν* παραγγείλετε νέα συνδρομή ή ανανεώσετε αυτή που ήδη έχετε!

Εσείς δείξατε την αγάπη σας στο περιοδικό, κατεβάζοντας αυτό το flyer και αναρτώντας το, χμ, όπου νομίζετε ότι έχει νόημα ν’ αναρτηθεί; Πάντως ακόμη κι αν δεν το κάνατε ήδη ή δεν έχετε σκοπό να το κάνετε, να ξέρετε ότι εμείς σας αγαπάμε πολύ πολύ. We really do.

Δεν θέλετε να καρφιτσώνετε τα flyers του περιοδικού εδώ κι εκεί αλλά το αγαπάτε ούτως ή άλλως και θέλετε να το στηρίξετε; Πάρτε ένα από τα ωραιότατα banners που σχεδίασε ο κος Αρχισυντάκτης (TM) και βάλτε το στο site σας!

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την πανέμορφη φόρμα. Σημείωση: Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο. Και Τώρα Ξέρετε (ΤΜ).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων