Το προφίλ μας στο Google Plus
10

Πάρα πολύ καλά νέα. Αυτό.

Ανήκουμε στους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο. Όσοι μας διαβάζετε από παλιά ήδη καταλαβαίνετε τι εννοούμε. Εξηγούμε όμως και για τους νέους φίλους: Είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο, ακριβώς επειδή έχουμε καταφέρει να κάνουμε τη μεγάλη μας αγάπη *και* επάγγελμα! Ας μην προκαλεί λοιπόν μεγάλη έκπληξη το πόσο χαρούμενοι είμαστε – σχεδόν όλη την ώρα!

Αλλά ξέρετε κάτι; Χαιρόμαστε ακόμα πιο πολύ όταν μπορούμε να παρουσιάζουμε τη δουλειά μας σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο. Ευτυχώς, επ’ αυτού δεν έχουμε παράπονο. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε πολύ κόσμο να μας διαβάζει και μάλιστα με αρκετούς αναγνώστες γίναμε και φίλοι – κι ας μην έχουμε καν συναντηθεί (ακόμα) Εκεί Έξω (TM). Το γεγονός όμως ότι έχουμε καλούς αναγνώστες και φίλους δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε ν’ αποκτήσουμε κι άλλους. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να δείξουμε έμπρακτα ότι *πρώτα* βάζουμε την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνουμε και μετά οτιδήποτε άλλο.

Αν τα προηγούμενα ακούγονται κάπως γενικά κι αόριστα, είναι επειδή *πράγματι* είναι γενικά κι αόριστα. Εξηγούμαστε, λοιπόν, ξεκινώντας από την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσουμε στο deltaHacker, το νέο συνδρομητικό περιοδικό που από τις αρχές Οκτώβρη και κάθε μήνα θα έρχεται στην πόρτα σας.

* Η τιμή ενός μόνο τεύχους θα είναι κάτω από 6,50 ευρώ.

* Η τιμής της 6μηνης συνδρομής θα σημαίνει, πρακτικά, ότι μένει μόνο το ακέραιο μέρος της προαναφερθείσας τιμής ;)

* Η τιμή της 12μηνης συνδρομής θα σημαίνει, πρακτικά, ότι ο αναγνώστης πληρώνει για *λιγότερα από δέκα* τεύχη (σχεδόν για 9), ωστόσο παίρνει 12!!!

Αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γραφτείτε συνδρομητές στο deltaHacker θα μάθετε σύντομα. Όσοι έχουν ήδη στείλει -κι όσοι στείλουν από τώρα και μέχρι νεωτέρας- ένα mail στο

subscriptions AT deltahacker DOT gr

κι απλά δηλώσουν την πρόθεσή τους για συνδρομή, θα ενημερωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα – και μάλιστα πριν γίνουν οι δημόσιες ανακοινώσεις.

Προσοχή: Για τις εγγραφές στα προγράμματα συνδρομών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Ανάλογη σειρά προτεραιότητας θα τηρείται και για τις ταχυδρομικές αποστολές των τευχών, κάθε μήνα.

Αλλά μη νομίζετε ότι τελειώσαμε με τους συνδρομητές – όχι βέβαια, όχι εμείς!

Για τους συνδρομητές μας, λοιπόν, μετά από συνεννόηση με τους ανθρώπους πίσω από το AthCon έχουμε εξασφαλίσει τουλάχιστον 100 εκπτωτικά κουπόνια για το επόμενο συνέδριο (το οποίο, BTW, φέτος θα γίνει τον Απρίλιο οπότε τέρμα οι δικαιολογίες του στιλ “α, πάλι δεν μπορώ να πάω, έχω εξεταστική” :D) Το ποσοστό της έκπτωσης δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αλλά γνωρίζουμε πως θα κυμαίνεται μεταξύ 15 και 20% επί της κανονικής τιμής. Να σημειώσουμε επίσης ότι όσοι έχουν στείλει mail εκδηλώνοντας πρόθεση για συνδρομή είναι ήδη αρκετά περισσότεροι από 100, επομένως αν δεν διασφαλίσουμε περισσότερα κουπόνια θα κάνουμε κλήρωση. Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν *μόνον* όσοι στείλουν mail στο

subscriptions AT deltahacker DOT gr

και τελικά γραφτούν σε πρόγραμμα 12μηνης συνδρομής.

Και μετά από τα προηγούμενα, νομίζουμε ότι δικαιούμαστε, πλέον, να πούμε: Καλό ΣΚ!!!

Σημείωση: Αυτό το “καλό ΣΚ” δεν σημαίνει ότι “την κάνουμε”. Είμαστε εδώ σχεδόν 24/7, διαθέσιμοι για κουβεντούλα, για ν’ απαντάμε στις ερωτήσεις σας και για να λύνουμε κάθε σας απορία.

ΟΚ. Σχεδόν κάθε σας απορία :S

10 Responses to “Πάρα πολύ καλά νέα. Αυτό.”

 1. kissmyarch | 19/08/2011 at 20:33

  Άντε και καλή αρχή :)

 2. mrdh4 | 19/08/2011 at 23:48

  Με το καλό!

 3. NAiToR3 | 20/08/2011 at 05:24

  Καλη αρχη,ανυπομονουμε.. :)

 4. liask | 20/08/2011 at 14:22

  Ωραία νέα!! καλή συνέχεια!!! και ….περιμένουμε!

 5. scitaliss | 20/08/2011 at 18:20

  Καλή αρχή!! Πολύ ωραία η ιδέα σχετικά με το AthCon!!!!!!

 6. sotiris stilianos | 20/08/2011 at 21:42

  και γενικά ότι events γίνονται εκεί έξω (ΤΜ) θα θέλαμε να τα βλέπουμε και μέσα από τις σελίδες του περιοδικού… μια μικρή αναφορά μόνο για να μην χάνουμε κάτι που πιθανώς θα μας ενδιέφερε!!!

 7. Goddev | 21/08/2011 at 23:45

  Περιμένω με αγωνία :)

 8. |nf3rn0_MaSt3R | 22/08/2011 at 13:41

  Δεν μου έχει έρθει e-mail ακόμα στο mail μου!! Στείλτε να ξεκινήσουμε!!!!!!!!!!! Θα προτιμούσα και τσαμπέ στο AthCon γιατί είναι ακριβά για ανέργους φοιτητές!!!!

  • subZraw | 22/08/2011 at 14:47

   Χαχα, ψυχραιμία! Έχουμε λάβει το email σου και δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου έλθει απάντηση με όλες τις πληροφορίες :)

   Τα οικονομικά του AthCon δεν τα γνωρίζω, ξέρω όμως ότι οι άνθρωποι που το διοργανώνουν δεν βγάζουν χρήματα κι αν αρχίσουν να μοιράζουν δωρεάν προσκλήσεις τότε σίγουρα θα μπουν μέσα :S Υπάρχουν όμως τα εκπτωτικά κουπόνια που θα κληρώσουμε και πέρα από αυτά κάτι έχει συζητηθεί για διαγωνισμό στο περιοδικό, με έπαθλα κάποιες δωρεάν προσκλήσεις για το AthCon. Περισσότερα όμως επ’ αυτού δεν μπορώ να πω ακόμα – I know nothing of the sort, my lips are sealed, I’m out on parole and so on, and so forth :P

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων