Το προφίλ μας στο Google Plus

Συνδρομές & Πρόσβαση

Επιλέξτε ένα από τα δύο διαθέσιμα πακέτα συνδρομών για το ψηφιακό περιοδικό deltaHacker, καθώς και για την πρόσβαση στα video tutorials.

Τα τεύχη του ψηφιακού περιοδικού deltaHacker είναι portable και searchable. Επιτρέπουν την αντιγραφή, την επικόλληση, αλλά και την εκτύπωση του περιεχομένου. Είναι υψηλής ανάλυσης και κατάλληλα για ανάγνωση σε υπολογιστή, tablet, phablet — ακόμη και σε smartphone. Τα δε video tutorials, γνωστά κι ως deltaCast episodes, είναι εκτενή, αναλυτικά κι αφορούν σε θέματα που μας απασχολούν και στο περιοδικό, όπως, π.χ., pen-testing, security, privacy κ.ά.

— Συνδρομές και τρόπος πληρωμής
Παραγγελία συνδρομής
— Τι είναι το deltaHacker και σε ποιους απευθύνεται

Συνδρομές και τρόπος πληρωμής
Για πρόσβαση στο περιοδικό και στα video tutorials που παράγουμε, παρέχονται δύο είδη συνδρομών: Advanced Access και Lifetime Access.

  • Με Advanced Access παίρνετε όλα τα τεύχη του deltaHacker που έχουν κυκλοφορήσει έως τη στιγμή της παραγγελίας (αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το τεύχος 060), ενώ λαμβάνετε και τα επόμενα 12 τεύχη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Advanced Access έχετε και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα video tutorials, παλιά και νέα. Το κανονικό κόστος της συνδρομής Advanced Access, χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 89,99€.
  • Με Lifetime Access πληρώνετε μία φορά μόνο, παίρνετε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει έως τη στιγμή της παραγγελίας (αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το τεύχος 060), ενώ συνεχίζετε να λαμβάνετε νέα τεύχη για πάντα. Με Lifetime Access στο περιοδικό έχετε και Lifetime πρόσβαση σε όλα τα video tutorials, παλιά και νέα. Το κανονικό κόστος της συνδρομής Lifetime Access, χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 229,99€.

Αναφορικά με το οικονομικό, οι πληρωμές γίνονται μέσω PayPal. Αναλυτικότερα: Αφού στείλετε την παραγγελία σας και την ελέγξουμε, ακολούθως θα σας στείλουμε email με οδηγίες για την ολοκλήρωση της πληρωμής. Εναλλακτικά, μπορείτε να πληρώσετε με Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ή Litecoin. Αν ενδιαφέρεστε για πληρωμή με cryptocurrency, τότε στο πλαίσιο Promo Code ή/και Σχόλια απλά πληκτρολογήστε (ή προσθέστε κάτω από το promo code) πληρωμή με cryptocurrency.

(επιστροφή)

Παραγγελία συνδρομής
Μετά την υποβολή της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Είδος συνδρομής
Advanced AccessLifetime Access Το κανονικό κόστος της Advanced Access, χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 89,99€, ενώ το κανονικό κόστος της Lifetime Access, επίσης χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 229,99€.
Βασικά στοιχεία
Username στο site

Email στο site
Παρακαλούμε ελέγξτε διεξοδικά ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το username και κυρίως το email που έχετε στο deltahacker.gr. Αν δεν έχετε γραφτεί στο site, κάντε το τώρα από εδώ.
Promo Code ή/και Σχόλια
Σε περίπτωση που έχετε promo code, πληκτρολογήστε το στο πλαίσιο αριστερά. Αν επιθυμείτε πληρωμή με cryptocurrency, τότε πληκτρολογήστε και "πληρωμή με cryptocurrency".
Κλικ για παραγγελία

(επιστροφή)

Τι είναι το deltaHacker και σε ποιους απευθύνεται
Η θεματολογία του ψηφιακού περιοδικού deltaHacker αφορά στο ethical hacking, στα δίκτυα και στην ασφάλεια, στον προγραμματισμό και στα ηλεκτρονικά. Το deltaHacker δεν απευθύνεται μόνο σε προχωρημένους, αλλά σε φίλους της τεχνολογίας κάθε επιπέδου. Μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, ενώ παρέχεται κι ένα πλήθος δωρεάν άρθρων και βίντεο (δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της ύλης που καλύπτουμε). Αναπόσπαστο μέρος του περιεχομένου που παράγουμε είναι και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials του περιοδικού.

(επιστροφή)

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων