Το προφίλ μας στο Google Plus

Advanced Access & Πλήρης Πρόσβαση

Αποκτήστε συνδρομή Advanced Access για πλήρη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενου που παράγουμε, ανεξαρτήτως της μορφής του.

Τα τεύχη του ψηφιακού περιοδικού deltaHacker είναι portable και searchable. Επιτρέπουν την αντιγραφή, την επικόλληση, αλλά και την εκτύπωση του περιεχομένου. Είναι υψηλής ανάλυσης και κατάλληλα για ανάγνωση σε υπολογιστή, tablet ή σε smartphone. Τα δε video tutorials, γνωστά κι ως deltaCast episodes, είναι εκτενή, αναλυτικά κι αφορούν σε θέματα που μας απασχολούν στο περιοδικό, όπως, π.χ., pen-testing, security, privacy κ.ά.

— Συνδρομή Advanced Access και τρόποι πληρωμής
Παραγγελία συνδρομής Advanced Access
— Τι είναι το deltaHacker και σε ποιους απευθύνεται

Συνδρομή Advanced Access και τρόποι πληρωμής
Για πλήρη πρόσβαση στο περιοδικό και στα video tutorials που παράγουμε, παρέχουμε τις συνδρομές Advanced Access. Με συνδρομή Advanced Access παίρνετε όλα τα τεύχη του deltaHacker που έχουν κυκλοφορήσει έως τη στιγμή της παραγγελίας (αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί το τεύχος 061), ενώ λαμβάνετε και τα επόμενα 12 τεύχη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Advanced Access έχετε και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα video tutorials, παλιά και νέα. Το κανονικό κόστος της συνδρομής Advanced Access, χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 59,99€.

Η πληρωμή γίνεται με cryptocurrency, συγκεκριμένα με ένα από τα ακόλουθα νομίσματα: Bitcoin, Ethereum, Litecoin. Ανεξαρτήτως του νομίσματος, αφού κάνετε την παραγγελία σας και την ελέγξουμε θα σας στείλουμε email με οδηγίες για τη διεκπεραίωση της πληρωμής.

(επιστροφή)

Παραγγελία συνδρομής Advanced Access
Μετά την υποβολή της παραγγελίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Βασικά στοιχεία
Username στο site

Email στο site
Παρακαλούμε ελέγξτε διεξοδικά ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το username και κυρίως το email που έχετε στο deltahacker.gr. Αν δεν έχετε γραφτεί στο site, κάντε το τώρα από εδώ.
Promo Code ή/και Σχόλια
Σε περίπτωση που έχετε promo code, πληκτρολογήστε το στο πλαίσιο αριστερά.
Κλικ για παραγγελία

(επιστροφή)

Τι είναι το deltaHacker και σε ποιους απευθύνεται
Η θεματολογία του ψηφιακού περιοδικού deltaHacker αφορά στο ethical hacking, στα δίκτυα και στην ασφάλεια, στον προγραμματισμό και στα ηλεκτρονικά. Το deltaHacker δεν απευθύνεται μόνο σε προχωρημένους, αλλά σε φίλους της τεχνολογίας κάθε επιπέδου. Μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, ενώ παρέχεται κι ένα πλήθος δωρεάν άρθρων και βίντεο (δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα της ύλης που καλύπτουμε). Αναπόσπαστο μέρος του περιεχομένου που παράγουμε είναι και τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials του περιοδικού.

(επιστροφή)

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων