Το προφίλ μας στο Google Plus
5

Περιήγηση στο deep web

Μπορούμε να φανταστούμε το Διαδίκτυο σαν ένα τεράστιο παγόβουνο. Η μύτη του αποτελείται από όλα τα site, τα οποία είναι εύκολα προσβάσιμα από τον καθένα μας και τα οποία επισκεπτόμαστε καθημερινά. Οι δικτυακοί τόποι όπως το facebook.com, το deltahacker.gr αλλά και οποιοσδήποτε άλλος περνάει από το μυαλό μας όταν ακούμε για το Internet, βρίσκονται στην κορυφή αυτού του φανταστικού παγόβουνου. Τα παγόβουνα, όμως, όπως όλοι γνωρίζουμε, κρύβουν το μεγαλύτερο μέρος τους *κάτω* από την επιφάνεια του νερού…

deltaHacker Απριλίου (τεύχος 007) | Περιήγηση στο deep web

Τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια; Πώς μπορούμε να το δούμε και τι θα κερδίσουμε αν όντως το δούμε; Σ’ αυτό το άρθρο θ’ ασχοληθούμε και θα μιλήσουμε για την πιο σκοτεινή πλευρά του Internet. Είναι αρκετοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το Internet έχει πολλά επίπεδα, μερικά από τα οποία δεν είναι καν προσβάσιμα με τους συμβατικούς τρόπους. Για να πούμε την αλήθεια, αυτό δεν ξέρουμε αν ισχύει ή όχι, ενώ οι σχετικές πληροφορίες είναι λιγοστές και συνήθως αλληλοαναιρούνται. Αρχικά, θα μιλήσουμε για τα δύο κύρια μέρη του Internet: το εμφανές και το όχι-και-τόσο εμφανές. Ακολούθως, θ’ ασχοληθούμε εκτενώς με το λεγόμενο Darknet!

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Απριλίου (τεύχος 007). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και security που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα και απευθύνεται σε όλους, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

5 Responses to “Περιήγηση στο deep web”

 1. VRsMAker | 18/04/2012 at 13:54

  Πρόσβαση στο darknet έχουν μόνο αυτοί που χρησιμοποιούν tor;!

  • giannoug | 18/04/2012 at 14:30

   Όχι, όπως λέει και το άρθρο υπάρχουν αρκετά δίκτυα που μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Ένα από αυτά είναι το Tor.

 2. VRsMAker | 18/04/2012 at 18:20

  Α οκ thnx!

 3. giwrg98 | 28/04/2012 at 15:12

  Εγώ όταν ανοίγω το Firefox ή το Tor, ο υπολογιστής αρχίζει και κολλάει πάρα πολύ. Τι μπορώ να κάνω;

 4. mossy | 18/10/2015 at 00:59

  Προσπαθησα να μπω στο hackbb απο το Link που εδωσες στο τευκος αλλα δεν μπαινει… υπαρχει κατι “ενδιαφέρον” αλλου?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων