Το προφίλ μας στο Google Plus
7

Κλήρωση με έπαθλο Powerline Adapter kit!

Κληρώνουμε ένα εξαιρετικά βολικό kit δικτύωσης μέσω της ηλεκτρικής εγκατάστασης. Δείτε τις απλές οδηγίες για μία ή περισσότερες έγκυρες συμμετοχές στο διαγωνισμό — και καλή σας επιτυχία!

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Μετά τη ζωηρή κι ενθουσιώδη συμμετοχή σας στον προηγούμενο διαγωνισμό μας, συνεχίζουμε αυτόν το μήνα με την κλήρωση ενός Powerline Adapter kit της TP-Link! Χάρη σ’ αυτό μπορείτε να συνδέσετε έναν υπολογιστή με κάποιον άλλον ή με το υπόλοιπο τοπικό σας δίκτυο, χωρίς καλώδια Ethernet και χωρίς χρήση WiFi. Αντίθετα, η δικτύωση επιτυγχάνεται πανεύκολα μέσω του ηλεκτρικού δικτύου στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού (εκτός ίσως από ιγκλού).

Για μία ή περισσότερες έγκυρες συμμετοχές στο διαγωνισμό, παρακαλούμε διαβάστε απαραιτήτως τις απλές και σύντομες οδηγίες που ακολουθούν.

Κληρώνουμε ένα Powerline Adapter kit!

Ασχέτως αν είστε συνδρομητής του περιοδικού deltaHacker ή όχι, κάλλιστα μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας αρκεί να κάνετε τις ακόλουθες ενέργειες:

 1. Like στη fan page μας, στο Facebook
 2. Like στο post του διαγωνισμού, στο Facebook
 3. Share το post του διαγωνισμού, στο Facebook
 4. Αφήστε ένα σχόλιο στο post του διαγωνισμού και κάντε mention (με το ‘@’) σε τρεις Facebook friends

Θέλετε περισσότερες από μία συμμετοχές;

 • Ανανεώστε τη συνδρομή σας στο περιοδικό (ασχέτως αν έχει λήξει ή όχι) με 12μηνη, κερδίστε έκπτωση 10% και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό με δύο συμμετοχές. Για την έκπτωση του 10% και τις 2 συμμετοχές, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και στο πλαίσιο με τις παρατηρήσεις οπωσδήποτε γράψτε pline12.
 • Ανανεώστε τη συνδρομή σας στο περιοδικό (ασχέτως αν έχει λήξει ή όχι) με 24μηνη, κερδίστε έκπτωση 20% και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό με τέσσερις συμμετοχές. Για την έκπτωση του 20% και τις 4 συμμετοχές, συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και στο πλαίσιο με τις παρατηρήσεις οπωσδήποτε γράψτε pline24.

Όροι διαγωνισμού και ημερομηνία κλήρωσης
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, ασχέτως αν είναι συνδρομητές του περιοδικού ή όχι. Συμμετοχές που αντιστοιχούν σε κενούς ή fake λογαριασμούς Facebook, δεν θα ληφθούν υπόψη. Αν πρόκειται να φτιάξετε πρώτη φορά λογαριασμό στο Facebook με αφορμή το διαγωνισμό, τότε παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε σχετικά στέλνοντάς μας ένα απλό email στη διεύθυνση talk2us AT deltahacker DOT gr.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 4/3/2014, τα μεσάνυχτα. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί εδώ, εντός 48 ωρών μετά την κλήρωση. Ο νικητής θα ενημερωθεί σχετικά και με προσωπικό μήνυμα. Αν ο νικητής δεν απαντήσει εντός μίας εβδομάδας μετά την ανακοίνωση του ονόματός του, θα ακολουθήσει επαναληπτική κλήρωση.

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλή σας επιτυχία!

============================================================
Ενημέρωση 06/03/2014
============================================================

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το όνομα του τυχερού, ο οποίος κέρδισε το Powerline Network Adapter kit: Είναι ο Georgios Vell και θα ειδοποιηθεί *και* με προσωπικό μήνυμα στο Inbox του, ώστε να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες για την αποστολή του kit.

Συγχαρητήρια στο Γιώργο, για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε όλες κι όλους για τη συμμετοχή — και καλή τύχη στους επόμενους διαγωνισμούς μας!

============================================================

7 Responses to “Κλήρωση με έπαθλο Powerline Adapter kit!”

 1. kapios22 | 19/02/2014 at 20:10

  ωραια..

 2. Για άλλη μια φορά διαγωνισμός μέσω facebook… κρίμα… θέλω να γνωρίζετε ότι όσοι δεν έχουμε λογαριασμό στο φατσοβιβλίο, το κάνουμε αυτό από ιδεολογία. Προτιμώ να μη συμμετέχω στο διαγωνισμό λόγω facebook, ενώ στην πραγματικότητα θέλω… Πάντως – ανεξάρτητα από όσα έγραψα παραπάνω – συγχαρητήρια για το περιοδικό και για τα χρήσιμα δώρα που επιλέγετε! Εύχομαι πάντα τέτοια!!!

  • subZraw | 02/03/2014 at 13:10

   Σ’ ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, Λάμπρο! Όσο για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, ναι, ξέρουμε ότι ορισμένοι δυσαρεστούνται. Ακριβώς γι’ αυτό κάνουμε και διαγωνισμούς που διεξάγονται με διαφορετικούς τρόπους.

   • kakomiris | 02/03/2014 at 21:25

    Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι χρήστες να μην συμμετέχουν πάνω από μία φορά στον διαγωνισμό η για άλλους λόγους;

    • subZraw | 02/03/2014 at 21:31

     Υπάρχει πρόβλεψη ώστε –όσοι το επιθυμούν– να πάρουν μέρος στην κλήρωση με 2 ή 4 συμμετοχές. Δες το κείμενο, παραπάνω :)

  • h.n.y | 02/03/2014 at 13:24

   Αδερφέ στον προηγούμενο διαγωνισμό για τον ssd δίσκο μου έδωσε την εξής λύση ο subZraw απαντώντας σε παρόμοια ερώτηση/απορία μου

   “Μπορείς να φτιάξεις ένα Facebook account χωρίς να δώσεις “τη μάπα σου” (όπως λες) και χωρίς τα προσωπικά σου στοιχεία. Μετά, θα μας στείλεις ένα email, στο οποίο θα γράφεις κάτι σαν αυτό: “γεια σας καλοί μου φίλοι, σας αγαπώ πολύ, συμμετέχω στον διαγωνισμό από το τάδε Facebook account, αντίο τώρα, τα λέμε αργότερα”. Θα καταλάβουμε :P”

 3. Γνωρίζω όσα έγραψες, είχα διαβάσει κι εγώ την απάντηση. απλά δε θέλω κανένα πάρε-δώσε με το fb.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων