Το προφίλ μας στο Google Plus
3

Πώς να streamάρετε τα Panda όλα!

Σημείωση του Αρχισυντάκτη: Από τα tags και τον τίτλο του παρόντος άρθρου ίσως οδηγηθείτε σε εσφαλμένα συμπεράσματα για όλα όσα ακολουθούν. Για την ακρίβεια, είναι πιθανό να κάνετε εύκολες υποθέσεις — ενδεχομένως και να γυρίσετε βιαστικά μερικές σελίδες, πηγαίνοντας για το επόμενο άρθρο. Μην το κάνετε. Στοιχηματίζουμε ότι δεν έχετε δει ξανά έναν network engineer να χρησιμοποιεί το VLC — κι όπως θα διαπιστώσετε μπορεί να κάνει θαύματα μ’ αυτό! Αρκεί π.χ. ν’ αναφέρουμε πως ούτε η NOVA του ξεφεύγει ;)

deltaHacker Μαρτίου (τεύχος 006) | Πώς να streamάρετε τα Panda όλα!

Το VLC λίγο πολύ όλοι το ξέρουμε. Για όσους έφτασαν χθες από το Άλφα του Κενταύρου ή δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι το VLC *δεν* είναι άλλος ένας media player, να πούμε ότι ναι μεν πρόκειται για μια εκπληκτική εφαρμογή αναπαραγωγής audio/video, αλλά οι δυνατότητές της εκτείνονται στο streaming καθώς και στο transcoding (επανακωδικοποίηση audio/video σε αρχεία διαφορετικού format). Η ονομασία “VLC” προέρχεται από το VideoLAN Client, όπως όμως θα διαπιστώσουμε σε λίγο μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει και ως VideoLAN Server.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Μαρτίου (τεύχος 006). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και infosec που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

3 Responses to “Πώς να streamάρετε τα Panda όλα!”

 1. Starion | 27/05/2012 at 12:37

  Η ενεργοποίηση του multicasting στον router, χρειάζεται *φυσιολογικά* όταν ο τελευταίος παρεμβάλλεται ανάμεσα στον multicast server και τον multicast client. Εφόσον server και client είναι στο ίδιο δίκτυο ethernet, ο router δε χρειάζεται να ξέρει τίποτα για multicasting.

  Και λέω *φυσιολογικά* γιατί σε μερικά home routers κάποιων κατασκευαστών, το ενσύρματο με το ασύρματο δίκτυο δε γίνονται ακριβώς bridged ώστε να ανήκουν στο ίδιο δίκτυο ethernet, οπότε εκεί έχουμε διάφορα εχμμμμ, πανηγύρια….

 2. Tassos | 23/04/2014 at 11:23

  Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει λίγο, όσο αφορά το καλώδιο που πρέπει να έχω;
  Δεν έχω καταλάβει ακόμη τι είδους καλώδιο είναι -χρειάζεται-.
  Υποψιάζομαι κάτι σαν αυτά :
  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.702527
  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.702334
  αλλά θα ήθελα πάρα πολύ την γνώμη σας, τι προτείνεται εσείς;

 3. sip03ds | 24/11/2014 at 22:41

  Πως μπορεις να αλλαζεις καναλια στο set top box ενω παρακολουθεις remotely?

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων