Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Κβαντική έκπτωση, για μία μέρα μόνο!

Σήμερα είναι ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας με την Κολομβία, στο Belo Horizonte, οπότε εκτός από τα δέοντα που περιλαμβάνουν πίτσα, μπύρες κ.λπ., είπαμε να το γιορτάσουμε και με μια διαφορετική προσφορά για τις συνδρομές του περιοδικού. Μιλάμε για εκπτώσεις που ισχύουν μόνο για σήμερα και δεν είναι σαν τις άλλες που έχουμε κάνει ως τώρα.

Τα πράγματα αυτή τη φορά είναι απλά αλλά και κάπως …κβαντικά. Εξηγούμαστε: Το ποσοστό της έκπτωσης δεν είναι γνωστό αλλά εξαρτάται από το αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα. Αν λοιπόν κερδίσει η Εθνική μας ή έρθει ισόπαλη με την Κολομβία, τότε το ποσοστό της έκπτωσης *για κάθε* συνδρομή θα είναι 45%. Αν πάλι, ο μη γένοιτο, χάσουμε, τότε το ποσοστό της έκπτωσης, επίσης για κάθε συνδρομή, θα είναι 25%.

Για να εκμεταλλευτείτε την κβαντική αυτή προσφορά (έκπτωση 45% ή 25%, αναλόγως της έκβασης του αγώνα), δώστε την παραγγελία σας έως 14/06/2014 23:59 και στο πεδίο με τις παρατηρήσεις οπωσδήποτε γράψτε “COLvsGRE“. Εννοείται ότι δεν θα πληρώσετε πριν σας απαντήσουμε (από 15/06) μέσω email, ενημερώνοντας και για το τελικό ποσό πληρωμής.

Καλή επιτυχία στην Εθνική μας!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων