Το προφίλ μας στο Google Plus
7

Ένα Samsung Galaxy Note 4, ανά 10 συνδρομητές!

Κληρώνουμε από ένα Galaxy Note 4 ανά δέκα (10) συνδρομητές του περιοδικού deltaHacker. Δεν διαβάσατε λάθος: Ένα ολοκαίνουργιο Galaxy Note 4, ανά 10 συνδρομητές! Θέλετε να είστε μεταξύ εκείνων που θα τα αποκτήσουν;

Οδηγίες συμμετοχής
Ημερολόγιο διαγωνισμού

Τα Samsung Galaxy Note 4, αξίας 849 ευρώ έκαστο, δεν είναι προσφορά κάποιου σπόνσορα και τα αγοράζουμε εμείς. Θέλουμε να κληρώνουμε ένα ανά δέκα νέους συνδρομητές Lifetime, ώστε οι πιθανότητες επιτυχίας να είναι πάντα εξαιρετικά υψηλές. Πριν μία διαγωνιζόμενη ή ένας διαγωνιζόμενος πληρώσει για συνδρομή Lifetime και πριν κάνουμε την κλήρωση μιας συσκευής μεταξύ 10 νέων συνδρομητών, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 10 νέοι ενδιαφερόμενοι. Έτσι, προχωράμε ως ακολούθως…

 • Δήλωση ενδιαφέροντος με εγγραφή σ’ αυτή τη λίστα.
 • Έως την Τετάρτη, 26/11, αν έχουμε 10 ενδιαφερόμενους τότε προχωράμε στην κλήρωση μίας συσκευής. Βεβαίως, αν έχουμε λίγους περισσότερους από 10 ενδιαφερόμενους, τότε επιλέγουμε τυχαία 10 συμμετέχοντες και η κλήρωση γίνεται για εκείνους.
 • Σε περίπτωση που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον 20 ή λίγοι περισσότεροι από 20, τότε κληρώνουμε δύο Galaxy Note 4 σε 20 συμμετέχοντες. Αν πάλι έχουμε 30 ή λίγους περισσότερους από 30 ενδιαφερόμενους, τότε κληρώνουμε τρία Galaxy Note 4 σε 30 συμμετέχοντες κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα επιτυχίας είναι πάντα 1 προς 10.
 • Από τη στιγμή που επιλέγονται τυχαία οι διαγωνιζόμενοι, τους ενημερώνουμε έναν προς έναν μέσω email. Τα ονόματά τους ανακοινώνονται εδώ, αλλά μόνο το αρχικό γράμμα του επιθέτου και το μικρό όνομα.
 • Για να πάρει μέρος στην κλήρωση, καθένας από τους διαγωνιζόμενους οφείλει να αποκτήσει Lifetime subscription (συνδρομή εφ όρου ζωής) στο περιοδικό deltaHacker, με μεγάλη έκπτωση (βλ. παρακάτω). Με τη Lifetime subscription ο συνδρομητής παίρνει: α) όλα τα τεύχη του περιοδικού από το 001 έως το τρέχον (037), β) το νέο τεύχος κάθε μήνα και για πάντα, γ) πλήρη πρόσβαση στα video tutorials του περιοδικού, επίσης για πάντα. Το κανονικό κόστος της Lifetime subscription είναι 229.99 ευρώ αλλά οι διαγωνιζόμενοι δίνουν 169.80 ευρώ μόνο (έκπτωση 26,17% — αν θέλετε να δείτε πώς καταλήξαμε σ’ αυτό το ποσοστό έκπτωσης, διαβάστε το editorial του τεύχους 037).

Σημειώνουμε επίσης ότι:

 • Πριν την κλήρωση ενός Samsung Galaxy Note 4 σε ένα γκρουπ 10 νέων συνδρομητών, σε καθένα από τα μέλη θα έχει δοθεί ένας μοναδικός τυχαίος αριθμός μεταξύ 1 και 10, με τη βοήθεια της σχετικής υπηρεσίας στο http://random.org
 • Ο αριθμός κάθε μέλους θα φαίνεται δίπλα στο όνομά του, στη σχετική δημόσια λίστα.
 • Η κλήρωση μιας συσκευής σε ένα γκρουπ των 10 θα πραγματοποιείται αφού όλα τα μέλη έχουν πάρει Lifetime subscription, ενώ θα γίνεται και πάλι μέσω http://random.org
 • Στις περιπτώσεις που έχουμε 10 νέους συνδρομητές αλλά δεν προέρχονται από το ίδιο γκρουπ, θα τα αναδιατάσσουμε όλα ώστε να προκύπτει ένα πλήρες από νέους συνδρομητές γκρουπ. Τα νέα γκρουπ θα δημοσιεύονται εκ νέου και μετά θα προχωράμε σε κλήρωση για το 10μελές γκρουπ με τους νέους συνδρομητές.
 • Οι νικητές θα μπορούν να επιλέξουν το χρώμα του Samsung Galaxy Note 4 που κέρδισαν.
 • Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού θα ενημερώνουμε για την πορεία και την εξέλιξή του, προσθέτοντας πληροφορίες στο ημερολόγιο.
 • Επαναλαμβάνουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι μπορούν (και πρέπει) να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με εγγραφή στην ακόλουθη λίστα του MailChimp:

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους,
Η ομάδα του deltaHacker

===== Ημερολόγιο διαγωνισμού =====

Ενημέρωση 6/11, 10:21. Κατά πώς φαίνεται, σήμερα θα έχουμε τουλάχιστον δέκα (10) ενδιαφερόμενους. Αυτό σημαίνει ότι θα κληρώσουμε *τουλάχιστον* ένα Samsung Galaxy Note 4, σε δέκα (10) νέους συνδρομητές του περιοδικού! Βεβαίως, αν συνεχιστεί το ενδιαφέρον τότε θα κληρώσουμε *δύο* Galaxy Note 4 σε 20 νέους συνδρομητές ή *τρία* Galaxy Note 4 σε 30 νέους συνδρομητές κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση, η πιθανότητα να κερδίσει ένας νέος συνδρομητής το Note 4 παραμένει 1 προς 10. Προσοχή: Η εκδήλωση ενδιαφέροντος ισχύει έως την Τετάρτη, 26/11.

Ενημέρωση 6/11, 20:27. Έχουμε ήδη περισσότερους από δέκα (10) ενδιαφερόμενους και σύντομα θα έχουμε είκοσι (20). Θεωρείται βέβαιο, λοιπόν, πως θα κληρώσουμε *δύο* Galaxy Note 4, σε 20 νέους συνδρομητές. Για λόγους καλύτερης διαχείρισης του διαγωνισμού, οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν νωρίτερα από την ημερομηνία λήξης υποβολής ενδιαφέροντος (26/11). Αυτό σημαίνει ότι και οι κληρώσεις των Galaxy Note 4, ένα ανά 10άδα νέων συνδρομητών, θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

Ενημέρωση 7/11, 13:11. Ακόμα ένας ενδιαφερόμενος και θα είμαστε σε θέση να κληρώσουμε δύo Galaxy Note 4, σε 20 νέους συνδρομητές!

Ενημέρωση 7/11, 22:13. Έχουμε και επισήμως ξεπεράσει τους 20 ενδιαφερόμενους, συνεπώς είναι βέβαιο ότι κληρώνουμε δύο Galaxy Note 4 σε 20 συνδρομητές!

Ενημέρωση 9/11, 11:29. Τέσσερις ακόμα ενδιαφερόμενοι και τη Δευτέρα, 10/11, ξεκινάμε διαδικασίες για την κλήρωση τριών (3) Galaxy Note 4, σε 30 νέους συνδρομητές! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον — και καλώς ορίσατε στους Lifetime subscribers του περιοδικού deltaHacker!

Ενημέρωση 10/11, 11:35. Έχουμε τα τρία πρώτα γκρουπ, με 10 μέλη έκαστο! Στα μέλη κάθε γκρουπ θα κληρώσουμε από ένα Samsung Galaxy Note 4, αξίας 849 ευρώ. Τα μέλη των γκρουπ έχουν ενημερωθεί μέσω email. Προκειμένου να προχωρήσει η κλήρωση σε κάποιο γκρουπ, τα μέλη του θα πρέπει να έχουν αποκτήσει συνδρομή Lifetime στο περιοδικό deltaHacker. Σε περίπτωση που κάποιο μέλος αποφασίσει να μην προχωρήσει με τη συνδρομή Lifetime, τότε τη θέση του θα καταλάβει επόμενος ενδιαφερόμενος — και το σχετικό γκρουπ θα ενημερωθεί αυτόματα.

Γκρουπ 1 [rev1]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Appolon K.			5
Fotis K.			3
Fotini S.			4
George E.			7
Nick A.				9
Σάκης Κ.			1
Sakis P.			10
Κωνσταντίνος Ρ.		6
Αλέξανδρος Κ.		8
Andreas Z.			2
Γκρουπ 2 [rev1]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Γιώργος Ρ.			7
Εμμανουήλ Κ.		6
Στέφανος Θ.			10
Αντώνης Χ.			9
Pantelis K.			2
Dimitris P.			4
Νίκος Νικολούζος	1
Chev C.				8
Antonis P.			5
Φώτης Σ.			3
Γκρουπ 3 [rev1]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Παύλος Ν.			4
Giorgos G.			7
Αποστόλης Π.		9
Κωνσταντίνος Δ.		2
Δημήτρης Τ.			3
Tasos S.			1
Κυριάκος Σ.			8
Αλέξανδρος Κ.		5
Αλέξανδρος Β.		6
Αλέξανδρος Π.		10

Καλωσορίζουμε τους νέους Lifetime subscribers — και καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

Ενημέρωση 11/11, 10:13. Άλλος ένας ενδιαφερόμενος και θα έχουμε το 4ο δεκαμελές γκρουπ, που σημαίνει ότι κληρώνουμε τέσσερα (4) Galaxy Note 4! Και μια σημείωση: Πριν εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, παρακαλούμε διαβάζετε τις οδηγίες του διαγωνισμού. Συγκεκριμένα, διευκρινίζουμε ότι στην κλήρωση συμμετέχουν μόνον εκείνοι που θα πάρουν συνδρομή Lifetime στο περιοδικό (με έκπτωση 26,17%).

Ενημέρωση 11/11, 16:20. Έχουμε το 4ο δεκαμελές γκρουπ, στα μέλη του οποίου θα κληρωθεί ένα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 4 [rev1]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Dimitris K.			9
Giannis L.			3
Γιώργος Λ.			8
Γιώργος Μ.			7
Παναγιώτης Ι.		2
Εμμανουήλ Λ.		1
Στέφανος Δ.			10
Γρηγόρης Ε.			6
Παναγιώτης Μ.		4
Στέλιος Κ.			5

Καλή επιτυχία σε όλους!

Ενημέρωση 12/11, 12:41. Σύντομα θα έχουν αποκτήσει Lifetime συνδρομή 10 νέοι συνδρομητές, οι οποίοι ανήκουν στα τέσσερα παραπάνω γκρουπ. Δεν κρατιόμαστε να δώσουμε το πρώτο Samsung Galaxy Note 4, επομένως μόλις έχουμε τους 10 νέους συνδρομητές αναδιατάσσουμε τα γκρουπ και προχωράμε στην κλήρωση της συσκευής! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και καλωσορίζουμε τους νέους διαγωνιζόμενους!

Ενημέρωση 13/11, 10:42. Πέντε ακόμη ενδιαφερόμενοι και θα έχουμε άλλο ένα 10μελές γκρουπ. Αυτό σημαίνει ότι στο πλαίσιο του διαγωνισμού μας είναι πιθανό να κληρώσουμε πέντε Galaxy Note 4, σε 50 συνδρομητές του περιοδικού. Δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε — κι όμως συμβαίνει!

Ενημέρωση 14/11, 08:37. Είναι γεγονός! Έχουμε πέντε (5) δεκαμελή γκρουπ, από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το διαγωνισμό μας! Στα μέλη κάθε γκρουπ κληρώνουμε από ένα Samsung Galaxy Note 4. Διαφορετικά: Μέχρι στιγμής κληρώνουμε πέντε (5) Galaxy Note 4 σε 50 νέους συνδρομητές — η πιθανότητα επιτυχίας είναι πάντα 1 προς 10! Παραθέτουμε τα μέλη του 5ου γκρουπ (μόνο μικρό όνομα και αρχικό γράμμα επιθέτου):

Γκρουπ 5 [rev1]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Θεόδωρος Π.			4
Anastasia T.		5
Αναστάσιος Σ.		7
Κώστας Σ.			6
Ilias Z.			2
Μάριος Μ.			10
Dimitris T.			3
Σταύρος Π.			9
Giannis P.			8
Πασχάλης Κ.			1

Τα μέλη του 5ου γκρουπ έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω email — ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!

Ενημέρωση 14/11, 21:10. Ένας ακόμα νέος Lifetime subscriber και θα έχουμε την πρώτη δεκάδα, στην οποία θα κληρώσουμε το πρώτο Galaxy Note 4! Επειδή οι 10 νέοι συνδρομητές θα προέρχονται και από τα πέντε 10μελή γκρουπ που έχουν δημιουργηθεί (και δημοσιευτεί εδώ), θα προχωρήσουμε σε αναδιάταξη των γκρουπ ώστε το πρώτο να περιλαμβάνει μόνο νέους συνδρομητές. Ακολούθως δημοσιεύουμε τα νέα γκρουπ, κάνουμε την κλήρωση, ανακοινώνουμε το νικητή — και φυσικά τον ενημερώνουμε μέσω email. Δεν κρατιόμαστε!

Ενημέρωση 15/11, 17:17. Ακολουθούν τα πέντε –έως τώρα– ανασυγκροτημένα δεκαμελή γκρουπ, όπου το πρώτο έχει 10 νέους Lifetime subscribers και τα άλλα τέσσερα έχουν 40 συνολικά ενδιαφερόμενους συνδρομητές. (Διαβάστε λίγο πιο κάτω για την κλήρωση του πρώτου Samsung Galaxy Note 4, την οποία ήδη κάναμε!)

Γκρουπ 1 [rev2] [Lifetime subscribers]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Γιώργος Ρ.			7
Appolon K.			10
Εμμανουήλ Κ.		6
Tasos S.			2
Κυριάκος Σ.			8
Στέφανος Δ.			1
Αλέξανδρος Β.		3
Παναγιώτης Μ.		9
Θεόδωρος Π.			5
Αναστάσιος Σ.		4
Γκρουπ 2 [rev2] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Fotis K.			8
Fotini S.			2
Στέφανος Θ.			9
Αντώνης Χ.			4
Pantelis K.			7
Dimitris P.			3
Νίκος Ν.			5
Chev C.				1
Antonis P.			10
Φώτης Σ.			6
Γκρουπ 3 [rev2] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Παύλος Ν.			9
Giorgos G.			3
Αποστόλης Π.		8
Κωνσταντίνος Δ.		7
Δημήτρης Τ.			10
George E.			2
Nick A.				6
Σάκης Κ.			5
Αλέξανδρος Κ.		4
Αλέξανδρος Π.		1
Γκρουπ 4 [rev2] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Sakis P.			3
Κωνσταντίνος Ρ.		4
Dimitris K.			8
Giannis L.			2
Γιώργος Λ.			10
Γιώργος Μ.			6
Παναγιώτης Ι.		7
Εμμανουήλ Λ.		9
Γρηγόρης Ε.			1
Στέλιος Κ.			5
Γκρουπ 5 [rev2] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=======================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=======================================
Αλέξανδρος Κ.		2
Andreas Z.			7
Anastasia T.		1
Κώστας Σ.			6
Ilias Z.			3
Μάριος Μ.			8
Dimitris T.			10
Σταύρος Π.			4
Giannis P.			5
Πασχάλης Κ.			9

Ο νικητής που παίρνει το πρώτο Samsung Galaxy Note 4, μετά από κλήρωση μέσω της σχετικής υπηρεσίας στο random.org, είναι στην τονισμένη γραμμή του 1ου γκρουπ (Αλέξανδρος Β.). Επικοινωνήσαμε με τον Αλέξανδρο αφενός για να τον ενημερώσουμε, αφετέρου για να μας πει σε τι χρώμα προτιμά τη συσκευή του. Επέλεξε το μαύρο χρώμα — και είναι το χρώμα που θα επέλεγε και ο γράφων :) Η παραγγελία της συσκευής έγινε ήδη και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα την έχουμε στα χέρια μας. Αφού βγάλουμε μια-δυο φωτογραφίες για να τη θυμόμαστε, θα την ταχυδρομήσουμε στον Αλέξανδρο μέσω εταιρείας courier. Συγχαρητήρια στον Αλέξανδρο και συνεχίζουμε με τις κληρώσεις!

Τι ακολουθεί για τους άλλους διαγωνιζόμενους; Αυτή τη στιγμή έχουμε άλλα τέσσερα δεκαμελή γκρουπ υποψήφιων νέων συνδρομητών. Στο μεταξύ, ήδη δημιουργείται το 6ο δεκαμελές γκρουπ. Αμέσως μόλις έχουμε 10 νέους Lifetime subscribers, αναδιατάσσουμε τα γκρουπ και κληρώνουμε στους νέους συνδρομητές άλλο ένα Samsung Galaxy Note 4. Συνεχίζουμε έτσι έως τις 26/11, όπου από την επόμενη μέρα παύει η δυνατότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το διαγωνισμό μας. Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε κι εσείς Lifetime συνδρομή στο περιοδικό (με έκπτωση 26,17%) και να έχετε πιθανότητα 1 προς 10 για ένα Samsung Galaxy Note 4, μπορείτε κάλλιστα να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας από εδώ. Καλή επιτυχία σε όλους!

Ενημέρωση 15/11, 21:53. Συγκροτήθηκε άλλο ένα 10μελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime συνδρομή — και βεβαίως για ένα Samsung Galaxy Note 4.

Γκρουπ 6 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Οδυσσέας Σ.			10
Vlasis M.			1
Danah K.			2
Dimitris S.			7
Χριστόδουλος Α.		8
Caferakos H.		3
Ιωάννης Θ.			6
Κύπρος Σ.			5
Αντώνιος Α.			4
Δήμητρα Χ.			9

Έως αυτή τη στιγμή έχουμε πέντε 10μελή γκρουπ (2 έως 6), άρα πρόκειται να κληρώσουμε πέντε Galaxy Note 4. Κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές Lifetime θα προχωράμε σε αναδιοργάνωση των γκρουπ, ώστε να δημιουργείται ένα με 10 συνδρομητές. Στα μέλη αυτού του γκρουπ θα κληρώνουμε ένα Galaxy Note 4. Επί του παρόντος έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω).

Ενημέρωση 16/11, 11:22. Τρεις ακόμα ενδιαφερόμενοι και θα συγκροτηθεί η 7η δεκαμελής ομάδα, επομένως θα έχουμε να κληρώσουμε επτά (!) συνολικά Samsung Galaxy Note 4! Αυτή τη στιγμή έχουμε ήδη κληρώσει ένα (βλ. εδώ) και συνεχίζουμε. Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% (πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα και συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα), καθώς και να διεκδικήσετε το δικό σας Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

Ενημέρωση 16/11, 14:47. Έχουμε το 7ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription, όπως επίσης και για άλλο ένα Samsung Galaxy Note 4.

Γκρουπ 7 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Dimitris T.			7
Κώστας Π.			4
Σωτήρης Α.			9
Παναγιώτης Α.		5
Georgios P.			3
Giorgos T.			1
Τάσος Π.			2
Andreas K.			8
Manos M.			10
Θωμάς Τ.			6

Προς το παρόν έχουμε έξι 10μελή γκρουπ (2 έως 7), άρα πρόκειται να κληρώσουμε έξι ακόμα Galaxy Note 4. Κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές Lifetime θα προχωράμε σε αναδιοργάνωση των γκρουπ, ώστε να δημιουργείται ένα με 10 συνδρομητές. Στα μέλη αυτού του γκρουπ θα κληρώνουμε ένα Galaxy Note 4. Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% (πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα και συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα), καθώς και να διεκδικήσετε το δικό σας Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

Ενημέρωση 16/11, 23:43. Συγκροτήθηκε πριν λίγο το 8ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 8 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Iliad Lek			5
Χάρης Κ.			10
Γεώργιος Τ.			8
Αναστάσης Σ.		9
Gentian C.			6
Κωνσταντίνος Δ.		7
Στέφανος Σ.			2
Akis C.				4
Κτιστάκης Ι.		1
Πέτρος Β.			3

Έως αυτή τη στιγμή διαθέτουμε οκτώ δεκαμελή γκρουπ (1 έως 8), άρα πρόκειται να κληρώσουμε επτά ακόμα Galaxy Note 4 (στο γκρουπ υπ’ αριθμόν 1 έχουμε ήδη κάνει κλήρωση). Με το που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές Lifetime θα προχωράμε –αν χρειάζεται– σε αναδιοργάνωση των γκρουπ, ώστε σε κάθε περίπτωση να διαθέτουμε ένα γκρουπ με 10 συνδρομητές. Στα μέλη αυτού του γκρουπ θα κληρώνουμε άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.λπ. Σημειώνουμε πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% (πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα και συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα), καθώς και να διεκδικήσετε το δικό σας Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

Ενημέρωση 17/11, 12:40. Δημιουργήθηκε πριν από λίγο το 9ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 9 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
George K.			3
Αχιλλέας Σ.			1
Δαμιανός Κ.			4
Χρήστος Κ.			6
Apostolos P.		8
Nikos P.			7
Χρήστος Π.			9
Αθανάσιος Κ.		5
Vasileios L.		10
Σταύρος Γ.			2

Έως αυτή τη στιγμή διαθέτουμε εννέα δεκαμελή γκρουπ (1 έως 9), άρα πρόκειται να κληρώσουμε οκτώ ακόμα Galaxy Note 4 (στο γκρουπ υπ’ αριθμόν 1 έχουμε ήδη κάνει κλήρωση). Με το που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές Lifetime θα προχωράμε –αν χρειάζεται– σε αναδιοργάνωση των γκρουπ, ώστε σε κάθε περίπτωση να διαθέτουμε ένα γκρουπ με 10 νέους συνδρομητές. Στα μέλη αυτού του γκρουπ θα κληρώνουμε άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.λπ. Σημειώνουμε πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% (πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα και συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα), καθώς και να διεκδικήσετε το δικό σας Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

Ενημέρωση 17/11, 16:45. Δημιουργήθηκε το 10ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 10 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Θάνος Τ.			6
Fotis A.			8
Thomas F.			3
Λουκάς Γ.			7
Vaggelis P.			4
Kostas K.			1
Μαρία Χ.			2
Ιωάννης Μ.			10
Γεώργιος Κ.			5
Ioannis K.			9

Επί του παρόντος διαθέτουμε 10 δεκαμελή γκρουπ (1 έως 10), άρα πρόκειται να κληρώσουμε εννέα ακόμα Galaxy Note 4 (στο γκρουπ υπ’ αριθμόν 1 έχουμε ήδη κάνει κλήρωση). Με το που θα έχουμε δέκα νέους συνδρομητές Lifetime θα προχωράμε –αν χρειάζεται– σε αναδιοργάνωση των γκρουπ, ώστε σε κάθε περίπτωση να διαθέτουμε τουλάχιστον ένα γκρουπ με 10 νέους συνδρομητές. Στα μέλη αυτού του γκρουπ θα κληρώνουμε άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.λπ. Σημειώνουμε πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% (πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα και συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα), καθώς και να διεκδικήσετε το δικό σας Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

Ενημέρωση 18/11, 07:38. Συμπληρώθηκε το 11ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 11 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Σώτω Μ.				6
Ανδρέας Α.			2
Παναγιώτης Η.		1
Έρση Χ.				3
George K.			4
Αποστόλης Ν.		9
Γεώργιος Π.			7
Θωμάς Π.			8
Γιώργος Μ.			5
Γιώργος Γ.			10

Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 11 δεκαμελή γκρουπ (1 έως 11), άρα πρόκειται να κληρώσουμε δέκα *ακόμα* Galaxy Note 4 (έχει ήδη γίνει μία κλήρωση). Κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές εφ όρου ζωής (Lifetime subscribers) στο περιοδικό deltaHacker θα κληρώνουμε μεταξύ τους άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.ο.κ. Σημειώνουμε πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% [*], καθώς και να διεκδικήσετε το *δικό σας* Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

[*] Πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα (001-036), συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό από το τρέχον (037) και κάθε μήνα για πάντα, έχετε πρόσβαση στα video tutorials επίσης για πάντα.

Ενημέρωση 18/11, 21:09. Συμπληρώθηκε το 12ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 12 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Μένοικος Μ.			2
Chrysanthos C.		9
Greg K.				5
Ραφαήλ Λ.			8
Αναστάσιος Λ.		1
Αντώνιος Γ.			6
Βαγγέλης Μ.			3
Κούλλα Μ.			7
Giorgos A.			10
Μιχάλης Π.			4

Υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή 12 δεκαμελή γκρουπ (1 έως 12), άρα πρόκειται να κληρώσουμε έντεκα *ακόμα* Galaxy Note 4 (έχει ήδη γίνει μία κλήρωση). Κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές εφ όρου ζωής (Lifetime subscribers) στο περιοδικό deltaHacker, θα κληρώνουμε μεταξύ τους άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.ο.κ. Σημειώνουμε πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% [*], καθώς και να διεκδικήσετε το *δικό σας* Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας τώρα.

[*] Πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα (001-037), συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό από το επόμενο (038) και κάθε μήνα για πάντα, έχετε πρόσβαση στα video tutorials επίσης για πάντα.

Ενημέρωση 19/11, 08:34. Συγκροτήθηκε το 13ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 13 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Ellie P.			6
Γιάννης Η.			5
Κρυστάλλης Μ.		4
Μανώλης Κ.			7
Dimitris S.			1
Πάνος Δ.			8
Δημήτρης Μ.Δ.		10
Μάνος Μ.			2
Giorgos P.			3
Nikos S.			9

Υπάρχουν έως αυτή τη στιγμή 13 δεκαμελή γκρουπ (1 έως 13), άρα πρόκειται να κληρώσουμε δώδεκα *ακόμα* Galaxy Note 4 (έχει ήδη γίνει μία κλήρωση). Κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές εφ όρου ζωής (Lifetime subscribers) στο περιοδικό deltaHacker, θα κληρώνουμε μεταξύ τους άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.ο.κ. Προσοχή: Δεχόμαστε νέους διαγωνιζόμενους έως τις 26/11! Σημειώνουμε εξάλλου πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. λίγο παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% [*], καθώς και να διεκδικήσετε το *δικό σας* Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας το αργότερο έως 26/11.

[*] Πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα (001-037), συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό από το επόμενο (038) και κάθε μήνα για πάντα, έχετε πρόσβαση στα video tutorials επίσης για πάντα.

Ενημέρωση 19/11, 14:31. Δημιουργήθηκε το 14ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4!

Γκρουπ 14 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Χρυσόστομος Β.		2
Nikos P.			8
Κωνσταντίνος Σ.		7
Νικόλαος Π.			6
Θανάσης Π.			3
Μπάμπης Ε.			9
Vassos H.			10
Dimitrios K.		5
Αθανάσιος Κ.		4
Δημήτρης Α.			1

Έχουμε έως αυτή τη στιγμή 14 δεκαμελή γκρουπ (1 έως 14), άρα πρόκειται να κληρώσουμε δεκατρία *ακόμα* Galaxy Note 4 (έχει ήδη γίνει μία κλήρωση). Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους συνδρομητές εφ όρου ζωής (Lifetime subscribers) στο περιοδικό deltaHacker, θα κληρώνουμε μεταξύ τους άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.ο.κ. Προσοχή: Δεχόμαστε νέους διαγωνιζόμενους έως τις 26/11! Σημειώνουμε εξάλλου πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% [*], καθώς και να διεκδικήσετε το *δικό σας* Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας το αργότερο έως 26/11.

[*] Πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα (001-037), συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό από το επόμενο τεύχος (038) και κάθε μήνα για πάντα, έχετε πρόσβαση στα video tutorials που φτιάχνουμε — επίσης για πάντα.

Ενημέρωση 19/11, 17:49. Το ενδιαφέρον σας για την προσφορά μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και, έως τις 26/11, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ενδιαφέροντος, είναι βέβαιο ότι ο αριθμός των Galaxy Note 4 που σχεδιάζουμε να κληρώσουμε θα αυξάνει διαρκώς! Έτσι, έχουμε πλέον το 15ο δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για Lifetime subscription στο περιοδικό, γεγονός που σηματοδοτεί την κλήρωση ενός ακόμα Samsung Galaxy Note 4! Το λέμε και διαφορετικά: Έως τώρα έχουμε κληρώσει ένα Galaxy Note 4 και πρόκειται να κληρώσουμε άλλα 14! Ακολουθούν τα ονόματα του 15ου γκρουπ (τα μέλη του έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω email):

Γκρουπ 15 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Γιάννης Ψ.			7
Stelios K.			6
Ευστάθιος Κ.		2
Χρήστος Ρ.			9
Γιώργος Κ.			5
Χρήστος Ζ.			4
Κωνσταντίνος Χ.		10
Μιχάλης Τ.			8
Σαμουήλ Τ.			3
Dimitris D.			1

Επαναλαμβάνουμε ότι έως αυτή τη στιγμή έχουμε 15 δεκαμελή γκρουπ, άρα πρόκειται να κληρώσουμε δεκατέσσερα *ακόμα* Galaxy Note 4 (έχει ήδη γίνει μία κλήρωση). Συγκεκριμένα, κάθε φορά που θα έχουμε 10 νέους Lifetime subscribers στο περιοδικό deltaHacker, θα κληρώνουμε μεταξύ τους άλλο ένα Galaxy Note 4. Βεβαίως, ομοίως θα συνεχίζουμε για την επόμενη δεκάδα νέων συνδρομητών κ.ο.κ. Προσοχή: Δεχόμαστε νέους διαγωνιζόμενους έως τις 26/11! Υπογραμμίζουμε επίσης πως έχουμε ήδη κληρώσει μία συσκευή, στα μέλη του γκρουπ 1 (βλ. παραπάνω). Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε Lifetime subscriber στο περιοδικό deltaHacker με έκπτωση 26,17% [*], καθώς και να διεκδικήσετε το *δικό σας* Galaxy Note 4 (ένας στους δέκα κερδίζει), εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας το αργότερο έως 26/11.

[*] Πληρώνετε μία φορά, σας στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα (001-037), συνεχίζετε να παίρνετε το περιοδικό από το επόμενο τεύχος (038) και κάθε μήνα για πάντα, έχετε πρόσβαση στα video tutorials που φτιάχνουμε — επίσης για πάντα.

Ενημέρωση 19/11, 23:20. Ορισμένοι γράφονται στη mailing list του διαγωνισμού από πολλές διευθύνσεις email, επιχειρώντας έτσι να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας. Αν βέβαια οι ίδιοι “ορισμένοι” έμπαιναν λίγο στον κόπο και διάβαζαν τις πολύ σύντομες κι απλές οδηγίες του διαγωνισμού, θα έβλεπαν ότι μια τέτοια κίνηση δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Κατ’ αρχάς, κανείς στον πλανήτη –εκτός ίσως από κάποιους ζάμπλουτους Σεΐχηδες που και γι’ αυτούς αμφιβάλλουμε– δεν κληρώνει τόσο ακριβές συσκευές (Samsung Galaxy Note 4!) ανά δέκα διαγωνιζόμενους. Το ότι εμείς τελικά το κάνουμε δεν αποτελεί ένδειξη αμύθητου πλούτου. Απλά, ως κίνηση προώθησης του περιοδικού αποφασίσαμε να κληρώνουμε, για περιορισμένο χρόνο, από ένα Samsung Galaxy Note 4 ανά 10 νέους συνδρομητές Lifetime [*]. Το τονίζουμε: Για να μπει κάποιος στην κλήρωση, πρέπει πρώτα να έχει αγοράσει συνδρομή Lifetime στο περιοδικό (με έκπτωση 26,17%, αλλά να την έχει αγοράσει). Επίσης, κάθε συσκευή κληρώνεται αφού έχουμε 10 νέους συνδρομητές Lifetime. Να λοιπόν πώς είναι δυνατόν να κληρώνουμε από ένα Note 4 ανά 10 συνδρομητές. Έως τις 26/11 δεχόμαστε συμμετοχές στο διαγωνισμό. Αυτή τη στιγμή έχουμε 155 συμμετέχοντες. Από αυτούς, δέκα ήδη πήραν συνδρομή Lifetime κι από τη μεριά μας προχωρήσαμε σε κλήρωση. Ειδοποιήσαμε το νικητή, μας διευκρίνισε ότι προτιμά το Note του σε μαύρο χρώμα, το παραγγείλαμε και του το στείλαμε. Πόσοι από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες θα πάρουν συνδρομή Lifetime; Διαβάστε τη συνέχεια.

Ποια ή ποιος θα πάρει το επόμενο;

Στατιστικά να το δούμε, κάποιοι θα πάρουν. Όμως το *πόσοι* ακριβώς θα πάρουν είναι αδύνατο να το γνωρίζουμε. Το μόνο που ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι ανά 10 νέους συνδρομητές Lifetime, εμείς θα κληρώνουμε από ένα Galaxy Note 4. Σημειώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η 26/11, ωστόσο όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν περισσότερο χρόνο για ν’ αγοράσουν τη συνδρομή τους. Το πόσο περισσότερο χρόνο δεν το έχουμε αποφασίσει ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι και θα ενημερώσουμε!

[*] Με τη συνδρομή Lifetime o αναγνώστης πληρώνει μία φορά κι εμείς α) του στέλνουμε όλα τα τεύχη έως τώρα (001-037), β) συνεχίζουμε να του στέλνουμε το περιοδικό από το επόμενο τεύχος (038) και κάθε μήνα για πάντα, γ) του δίνουμε πρόσβαση στα video tutorials που παράγουμε — επίσης για πάντα.

Ενημέρωση 21/11, 14:27. Έχουμε άλλα δύο δεκαμελή γκρουπ με υποψήφιους συνδρομητές Lifetime στο περιοδικό deltaHacker, οι οποίοι θα διεκδικήσουν άλλα δύο Samsung Galaxy Note 4 με πιθανότητες επιτυχίας 1 προς 10! Ο διαγωνισμός είναι έτσι σχεδιασμένος, ώστε ένας στους 10 να κερδίζει. Για την ακρίβεια, κάθε φορά που έχουμε 10 νέους συνδρομητές Lifetime κι ασχέτως των γκρουπ στα οποία ανήκουν, τους κληρώνουμε από ένα Galaxy Note 4. Προς το παρόν έχουμε κληρώσει μία συσκευή κι έως τις 26/11 συνεχίζουμε να δεχόμαστε εγγραφές στη λίστα ενδιαφέροντος του διαγωνισμού.

Ακολουθούν τα ονόματα (μόνο το αρχικό γράμμα του επιθέτων) των μελών των δύο πρόσφατων γκρουπ.

Γκρουπ 16 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Vagelis F.			6
Σταμάτης Σ.			8
Nikos K.			5
Σπύρος Μ.			3
Γεώργιος Α.			1
Δημήτρης Κ.			9
Αλέξανδρος Π. Γ.	10
Γιώργος Χ.			4
Γιώργος Γ.			2
Κωνσταντίνος Κ.		7
Γκρουπ 17 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Αλέξανδρος Μπ.		1
Αλέξανδρος Μ.		7
Kostis K.			3
Χρήστος Κ.			10
Χρήστος Γ.			8
Αλέξανδρος Έ.		9
Βασίλης Π.			6
Νίκος Π.			5
Νίκος Θ.			2
Kwstas K.			4

Τα μέλη των γκρουπ έχουν ειδοποιηθεί μέσω email.

Ενημέρωση 21/11, 16:28. Είναι πλέον γεγονός: Η μεγάλη πλειονότητα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό δεν διαβάζει ούτε μία λέξη από τους όρους συμμετοχής :/ Οι φίλοι μας απλά μένουν με την εντύπωση ότι η εγγραφή και μόνο στη mailing list του διαγωνισμού είναι αρκετή, ώστε από τη μεριά μας να κληρώνουμε από ένα Samsung Galaxy Note 4 ανά 10 μέλη της λίστας. Αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για τις όποιες παρερμηνείες δημιουργήθηκαν — και μάλλον θα συνεχίζουν να δημιουργούνται. (Κι εντελώς μεταξύ μας, δεν ξέρουμε πώς αλλιώς μπορούμε να γράψουμε κάτι σαν “οι κληρώσεις γίνονται μεταξύ 10 νέων συνδρομητών Lifetime” :S)

Ενημέρωση 21/11, 17:21. Έχουμε άλλα τρία δεκαμελή γκρουπ με ενδιαφερόμενους για το διαγωνισμό μας. Σημειώνουμε ότι η απλή εγγραφή στη λίστα του διαγωνισμού δεν αρκεί για τη συμμετοχή στην κλήρωση. Οι κληρώσεις των Galaxy Note 4 γίνονται ανά 10 νέους *συνδρομητές* Lifetime του περιοδικού — ανεξαρτήτως του 10μελούς γκρουπ στο οποίο έχουν αρχικά ενταχθεί. Ακολουθούν τα ονόματα των ενδιαφερομένων στα τρία πλέον πρόσφατα 10μελή γκρουπ:

Γκρουπ 18 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Φώτης Κ.			4
Αναστάσιος Α.		2
Ευάγγελος Κ.		3
Thekli H.			9
Τηλέμαχος Τ.		1
Andrei A. S.		5
Alexandra C.		10
Michalis P.			8
Μιχάλης Φ.			6
Παναγιώτης Α.		9
Γκρουπ 19 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Hraklhs D.			9
Γιάννης Σ.			10
Mike CL				8
Βασίλης Σ.			2
Νίκος Ζ.			3
Μάνος Γ.			1
Κωνσταντίνος Ν.		6
Κωνσταντίνος Σ.		7
Κώστας Π.			5
Δημήτρης Π.			4
Γκρουπ 20 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Γκιοκχαν Α.			1
Γρηγόρης Λ.			4
Βασίλης Γ.			10
Ειρήνη Λ.			3
Ερμιόνη Γ.			2
Γιώργος Δ.			5
Andreas K.			9
Λαέρτης Π.			6
Λευτέρης Κ.			8
Αιμίλιος Δ.			7

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί και μέσω email στο οποίο εξηγείται, μεταξύ άλλως, πώς αποκτούν συνδρομή Lifetime στο περιοδικό deltahacker, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Ενημέρωση 22/11, 09:19. Συγκροτήθηκαν άλλα δύο δεκαμελή γκρουπ με ενδιαφερόμενους για το διαγωνισμό μας. Σημειώνουμε ότι η απλή εγγραφή στη λίστα του διαγωνισμού δεν αρκεί για τη συμμετοχή στην κλήρωση. Οι κληρώσεις των Galaxy Note 4 γίνονται ανά 10 νέους *συνδρομητές* Lifetime του περιοδικού — ανεξαρτήτως του 10μελούς γκρουπ στο οποίο έχουν αρχικά ενταχθεί. Ακολουθούν τα ονόματα των ενδιαφερομένων στα δύο νέα 10μελή γκρουπ:

Γκρουπ 21 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Αλέξανδρος Σ.		5
Ηλίας Μ.			4
Γρηγόρης Σ			9
Αργύρης Ν.			10
Dimitrios M.		6
Θωμάς Α.			2
Hraklhs D.			8
Δημήτρης Β.			3
Sokratis P.			7
Νίκος Τ.			1
Γκρουπ 22 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Βασίλης Μ.			2
Άρης Κ.				1
Κώστας Μ.			6
Κωνσταντίνος Α.		8
Στάθης Α.			5
Αλέξανδρος Μ.		10
Βασίλειος Τ.		4
Κατερίνα Μ.			9
Γιάννης Σ.			7
Dimitris K.			3

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί και μέσω email στο οποίο εξηγείται, μεταξύ άλλως, πώς αποκτούν συνδρομή Lifetime στο περιοδικό deltahacker, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

Ενημέρωση 24/11, 11:09. Συγκροτήθηκε άλλο ένα δεκαμελές γκρουπ με ενδιαφερόμενους για το διαγωνισμό μας. Σημειώνουμε ότι η απλή εγγραφή στη λίστα του διαγωνισμού δεν αρκεί για τη συμμετοχή στην κλήρωση. Οι κληρώσεις των Galaxy Note 4 γίνονται ανά 10 νέους *συνδρομητές* Lifetime του περιοδικού — ανεξαρτήτως του 10μελούς γκρουπ στο οποίο έχουν αρχικά ενταχθεί. Ακολουθούν τα ονόματα των ενδιαφερομένων στο νέο 10μελές γκρουπ:

Γκρουπ 23 [rev1] [εκδήλωσαν ενδιαφέρον]
=============================================
Όνομα			Τυχαίος Αριθμός [0, 10]
=============================================
Γιάννης Μ.			2
Aggelos M.			9
Rafaella P.			7
Χαράλαμπος Μ.		3
Loukas. K.			4
Άγγελος Μ.			5
Mikayel S.			1
Erdal D.			10
Αλέξανδρος Χ.		8
Ανδριανή Ν.			6

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν ειδοποιηθεί και μέσω email στο οποίο εξηγείται, μεταξύ άλλως, πώς αποκτούν συνδρομή Lifetime στο περιοδικό deltahacker, προκειμένου να συμμετάσχουν στην κλήρωση.

7 Responses to “Ένα Samsung Galaxy Note 4, ανά 10 συνδρομητές!”

 1. alven | 16/11/2014 at 00:25

  Samsung Galaxy Note 4!!! Όνειρο Ζω μην με ξυπνάτε.. :) Παιδιά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά που κάνετε στο περιοδικό! Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους!

  • subZraw | 16/11/2014 at 11:09

   Να ‘σαι καλά, Αλέξανδρε — και καλορίζικο το Note 4!

   Τρίτη (18/11) παραλαμβάνουμε, το αργότερο έως την Τετάρτη (19/11) το μεσημέρι σου το ταχυδρομούμε :)

 2. alven | 16/11/2014 at 11:48

  Ευχαριστω!!! Άντε να δώ πώς θα περάσουν οι μέρες μέχρι την Πέμπτη… ;)

  • subZraw | 16/11/2014 at 11:58

   Χαχα, κουράγιο! Και μόλις παραλάβεις και παίξεις λίγο ή/και το φέρεις στα μέτρα σου, δεν θα λέγαμε όχι για μια-δυο action photos τις οποίες θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε! (Τίποτε που να εκθέτει προσωπικά δεδομένα ή τον κάτοχο της συσκευής, φυσικά :))

 3. alven | 16/11/2014 at 14:12

  Κάτι θα γίνει με την πρώτη ευκαιρία..! :)

 4. nikosg5 | 21/11/2014 at 17:28

  Ισως επρεπε να γραψετε με 169,80€ γινεστε συνδρομητης εφ΄ορου ζωης και μπαινετε και στην κληρωση. για το κινητο. Τι να πω; Ισως τα νουμερακια επρεπε να τα βγαλετε στο τελος για να ξερετε ποσοι τλκ θα πληρωσουν. Γιατι αν καποιος δεν πληρωσει θα ξανα φτιαχτουν με νεα νουμερα. Ετσι δεν ειναι?

  • subZraw | 21/11/2014 at 17:38

   Δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη συμμετοχή και ταυτόχρονα σχεδόν κανείς να μη δίνει σημασία στους απλούς –κατά τη γνώμη μας– όρους του διαγωνισμού :/ Τι να πω, το πάθημα γίνεται μάθημα. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσουμε να είμαστε συντομότεροι και πιο σαφείς.

   Όσο για το τελευταίο ερώτημά σου, υπογραμμίζω ότι, ανεξαρτήτως των αρχικών γκρουπ, με το που έχουμε 10 νέους συνδρομητές αναδιοργανώνουμε τα γκρουπ και κληρώνουμε μια συσκευή μεταξύ των 10 συνδρομητών.

   Ευτυχώς που χάρη στην οργάνωση που κάνουμε “offline” (Excel rulez, ώρες ώρες :)) η αναδιοργάνωση των γκρουπ μετά από κάθε κλήρωση δεν είναι τόσο δύσκολη δουλειά όσο φαντάζει…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων