Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Καλοκαιρινές εκπτώσεις που διπλασιάζονται!

Απολαύστε τις διακοπές και τη χαλαρότητα, παρέα με το περιοδικό deltaHacker και τα video tutorials! Και χάρη στην καλοκαιρινή μας προσφορά, όσο μεγαλώνει το πακέτο της συνδρομής σας διπλασιάζεται το ποσοστό έκπτωσης που προσφέρουμε!

deltaHacker: Κάνει αίσθηση *και* στην παραλία!

Ποιος είπε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών πρέπει να ξεχνάμε τις αγαπημένες μας συνήθειες; Απεναντίας, τότε είναι που έχουμε το χρόνο για ν’ ασχολούμαστε πραγματικά και με την άνεσή μας! Επιλέξτε λοιπόν τώρα μεταξύ 12μηνης συνδρομής, 24μηνης συνδρομής, Jumbo-Pack Plus ή Lifetime subscription, και κερδίστε έκπτωση 5%, 10%, 20% ή 40% αντίστοιχα! Στον ακόλουθο πίνακα συνοψίζονται οι κανονικές τιμές των πακέτων καθώς και οι νέες τιμές, μετά την εφαρμογή της αντίστοιχης έκπτωσης:

Είδος συνδρομής Κανονική τιμή Έκπτωση Τελική τιμή
12μηνη (12 τεύχη) 26,99 ευρώ 5% 25,64 ευρώ
24μηνη (24 τεύχη) 52,99 ευρώ 10% 47,69 ευρώ
Jumbo-Pack Plus (60 τεύχη) 89,99 ευρώ 20% 71,99 ευρώ
Lifetime (συνδρομή για πάντα) 229,99 ευρώ 40% 137,99 ευρώ

Για να εκμεταλλευτείτε τις καλοκαιρινές μας εκπτώσεις συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας έως τις 31/7 και στο πλαίσιο “Παρατηρήσεις” (προς τα κάτω) πληκτρολογήστε τον κωδικό summer14, ώστε να ληφθεί υπόψη η αντίστοιχη έκπτωση. Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής που θα επιλέξετε, το οικονομικό θα το τακτοποιήσετε αφού σας απαντήσουμε (μέσω email).

Χρήσιμο tip: Αν και η καταληκτική ημερομηνία για την αντίστοιχη έκπτωση είναι η 31/7, την πληρωμή σας μπορείτε να την κάνετε έως 10/8.

Σημείωση: Δείτε τα εξώφυλλα και τα περιεχόμενα όλων των τευχών που έχουν κυκλοφορήσει ως τώρα, καθώς και τα εκτενή, αναλυτικά video tutorials που έχουμε ετοιμάσει ως τώρα.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση αφήστε σχόλιο κάτω από αυτό το post ή στείλτε μας email στο

talk2us AT deltaHacker DOT gr

Χαρείτε το καλοκαίρι σας,
Η ομάδα του deltaHacker

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων