Το προφίλ μας στο Google Plus
4

Η θεματολογία του περιοδικού, αλλά με παραδείγματα!

Μιλάμε πολλές φορές για την ύλη του περιοδικού μας, αντιλαμβανόμαστε όμως ότι αρκετοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη σε ποιους χώρους θα κινούμαστε. Γι’ αυτό και στο live stream της Τετάρτης 7/9 συζητήσαμε αναλυτικά για τη θεματολογία του deltaHacker, δίνοντας και πολύ συγκεκριμένα παραδείγματα άρθρων!

Πέρα από το κεντρικό θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσαμε να μη δώσουμε πληροφορίες για το δικτυακό τόπο του περιοδικού (major bugs squashed!), τις συνδρομές (going great!), την προετοιμασία για το τεύχος Οκτωβρίου (almost ready!) αλλά και το νέο video cast που ετοιμάζουμε (so excited about that!)

Να ζητήσουμε συγνώμη κι απ’ όσους ήταν από νωρίς στο chat του Ustream για να παρακολούθησαν τη ζωντανή μετάδοση από την αρχή, οι οποίοι μετά από 20 περίπου λεπτά είχαν μόνο εικόνα κι όχι ήχη. (Το πρόβλημα προέκυψε μετά από κρασάρισμα του Flash, στον Chrome.) Το βίντεο που παραθέτουμε εδώ είναι τεχνικά άρτιο και ουσιαστικά αποτελεί τη δεύτερη, επιτυχή προσπάθεια της μετάδοσης.

Ευχαριστούμε τις φίλες και τους φίλους που συμμετείχαν στο live stream ζωντανά, μέσα από το chat box του Ustream. Ραντεβού την επόμενη βδομάδα, όπου μεταξύ άλλων θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε την ύλη του τεύχους Οκτωβρίου!

4 Responses to “Η θεματολογία του περιοδικού, αλλά με παραδείγματα!”

 1. mitzie | 08/09/2011 at 23:01

  Χρήστο, χθες ελεγα στο chat αν μπορουσατε να γράφατε γενικότερα αρθρα τυπου TCP/IP, IPv6 και αλλα παρομοια, προς ενημερωση

  • subZraw | 09/09/2011 at 00:55

   Ναι, θα γράφουμε :) Ίσως δεν ήμουν σαφής, οπότε ας πω και τώρα ότι σκοπεύουμε να γράφουμε άρθρα τα οποία θα αναλύουν βασικές έννοιες και τεχνολογίες, τις οποίες δεν ξέρουμε τόσο καλά -τουλάχιστον όχι όσο νομίζουμε- και καλό είναι να κατέχουμε!

 2. giwrg98 | 09/09/2011 at 23:15

  Θα υπάρξει κάποια σειρά στο βαθμό δυσκολίας; Δλδ στην αρχή θα ξεκινάτε με μια εισαγωγή γενικά στο pen testing και αργότερα θα ανεβαίνει το επίπεδο;

  • subZraw | 09/09/2011 at 23:18

   Ναι, κάπως έτσι θα είναι όλες οι σειρές tutorials: Ξεκινάμε από απλά κι εύκολα και σταδιακά προχωράμε σε πιο σύνθετα και λίγο πιο δύσκολα :)

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων