Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Τρίγωνα-κάλαντα-cast…

…αλλά ευτυχώς χωρίς τραγούδι από τον παρουσιαστή! Η παρέα βέβαια του Live Stream της 22ας Δεκέμβρη ήταν απλά υπέροχη! Περάσαμε όλοι τέλεια, κάναμε την πλάκα μας, δείξαμε τα stickers που θα μοιράσουμε με το τεύχος Ιανουαρίου 2012, απαντήσαμε και σε καυτά ερωτήματα που ταλανίζουν τον Σύγχρονο Άνθρωπο (TM)!

Να, με εντελώς τυχαία σειρά, ιδού μερικά από τα ερωτήματα/θέματα που μας απασχόλησαν κι επιτυχώς απαντήσαμε/αντιμετωπίσαμε:

– Θα μοιράσει κανένα δώρο το deltaHacker, μέρες που είναι;
– Πώς πρέπει να γράφεται ένα σύγχρονο περιοδικό, όταν θέλει να ‘ναι πραγματικά χρήσιμο κι όχι άλλο ένα διαφημιστικό φυλλάδιο;
– Γιατί το deltaHacker δεν έχει ηλεκτρονική μορφή; Θα βγάλει ποτέ; Ε;
– Είναι υποχρεωτικό το Poste Restante για τα ταχυδρομεία; (Μιλάμε για ζήτημα που απασχολεί την ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες!)
– Ποιο θα ‘ναι το edition name του τεύχους Ιανουαρίου 2012;
– Τι είδους δοκιμές hardware έχουν θέση στο deltaHacker;
– Πώς πάνε οι υποθέσεις με τα stickers, τα μπλουζάκια αλλά κι εκείνο το video cast;
– Τι καινούργιο φέρνει το πολυαγαπημένο μας περιοδικό τη χρονιά που μάς έρχεται; (Τι-τι, τι-ε, τι-ε, τι-τι;)

Και μιας κι αναφερθήκαμε σε δώρα, ας πούμε εδώ περί τίνος πρόκειται χωρίς να σας υποχρεώσουμε να παρακολουθήσετε όλο το βίντεο! Όσοι λοιπόν πάρουν 12μηνη συνδρομή έως και τις 31/12, παίρνουν μαζί κι ένα τεύχος δώρο! Είναι η προσφορά του δωρεάν 13ου τεύχους, όπως την ονομάσαμε, και για να ισχύσει θέλουμε αφενός η αγορά της 12μηνης συνδρομής να γίνει έως τις 31/12, αφετέρου να μας στείλε κι ένα mail στο

free13 AT deltahacker DOT gr

Στο mail αυτό θα γράφετε κατ’ αρχάς ότι θέλετε το δωρεάν, 13ο τεύχος. Από κει και πέρα, αν έχετε όρεξη γράφετε και μια γνώμη για το περιοδικό, στο στιλ θέλω να βελτιώσετε εκείνο, να δώσετε έμφαση στο άλλο, ν’ αρχίσετε να γράφετε για το δείνα κ.ο.κ.

Προσοχή: Δικαίωμα στο δωρεάν 13ο τεύχος δεν έχουν μόνον οι νέοι συνδρομητές 12μήνου αλλά και οι υπάρχοντες, αρκεί ν’ ανανεώσουν τη συνδρομή που τρέχει με άλλη μια 12μηνη (αρκεί δηλαδή να προσθέσουν χρόνο στη συνδρομή τους).

Για άλλη μια φορά ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για όλους σας και τις οικογένειές σας! Εμείς εδώ θα είμαστε *και* κατά τη διάρκεια των εορτών και θα μπορούμε να τα λέμε — φυσικά και να μας τη λέτε :) Καλά να περάσετε όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε!

Για παραγγελίες τευχών ή συνδρομών μπορείτε να συμπληρώσετε την όμορφη φόρμα. Σημείωση: Οι συνδρομές είναι δυνατόν να ξεκινούν από οποιοδήποτε τεύχος, ακόμη κι από κάποιο προηγούμενο.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων