Το προφίλ μας στο Google Plus

Έως 36 άτοκες μηνιαίες δόσεις, για συνδρομές στο deltaHacker

Φίλες και φίλοι του περιοδικού deltaHacker,
Είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τις συνδρομές του περιοδικού σε άτοκες μηνιαίες δόσεις, με χρέωση πιστωτικής και σε συνεργασία με τη Viva Payments!

Συγκεκριμένα, για όλες τις παραγγελίες συνδρομών Advanced Access ή Lifetime Access που θα γίνουν έως 10/12/2015, προσφέρουμε δυνατότητα για αποπληρωμή σε 36 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας. Αναλυτικότερα:

  • Με συνδρομή Advanced Access αποκτάτε όλα τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού έως τώρα, ενώ συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στα νέα τεύχη για διάστημα 12 μηνών. Το ίδιο ισχύει και για τα video tutorials που παράγουμε. Αν η παραγγελία της Advanced Access γίνει το αργότερο έως 10/12/2015, θα μπορέσετε να την αποπληρώσετε σε 12 άτοκες δόσεις.
  • Με συνδρομή Lifetime Access αποκτάτε όλα τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού, ενώ συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στα νέα τεύχη για πάντα. Το ίδιο ισχύει και για τα video tutorials που παράγουμε. Αν η παραγγελία της Lifetime Access γίνει το αργότερο έως 10/12/2015, θα μπορέσετε να την αποπληρώσετε σε 36 άτοκες δόσεις.

Για να δώσετε την παραγγελία σας αρκεί να συμπληρώστε τη σχετική φόρμα ως ακολούθως:

  • στο Είδος συνδρομής επιλέξτε Advanced Access ή Lifetime Access
  • στο Τρόπος πληρωμής φροντίστε ώστε να είναι επιλεγμένο το Πιστωτική (άτοκες δόσεις)
  • στο Ταχυδρομική διεύθυνση μην παραλείψετε να δώσετε κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας (απαιτείται από την υπηρεσία Viva Payments).

Αφού στείλετε την παραγγελία και την ελέγξουμε, θα σας αποσταλεί email από τη Viva Payments ώστε να προχωρήσετε στην πληρωμή. Ακολούθως θα ενεργοποιήσουμε τη συνδρομή για το λογαριασμό σας και θα λάβετε ενημερωτικό email από μέρους μας.

Έχετε απορίες για το περιοδικό και την ύλη που καλύπτουμε; Μήπως κάποιο ειδικό αίτημα για τον τρόπο πληρωμής; Ενδιαφέρεστε να πληρώσετε εφάπαξ, με έκπτωση; Για ό,τι θέλετε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με ένα email στο

talk2us AT deltahacker DOT gr

Φιλικά,
Η ομάδα του deltaHacker

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων