Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Version Control Systems και… συνεχίστε να κοιμόσαστε ήσυχοι! (Part 2 of 2)

Αφού σας φουσκώσαμε τα μυαλά στο προηγούμενο τεύχος και σας πήξαμε και στη θεωρία (ούτε Πανελλαδικές να γράφατε), ήρθε η πολυπόθητη στιγμή να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το πρώτο σας VCS! Κάπου εδώ όμως αρχίζουν τα προβλήματα: Να βάλω κεντρικό ή κατανεμημένο VCS; Να προτιμήσω το CVS ή το SVN; Το Mercurial είναι καλύτερο ή μήπως το Git; Είναι τόσες οι επιλογές κι από τις δύο «σχολές», που είναι πανεύκολο να πελαγώσετε… :S

deltaHacker Ιανουαρίου (τεύχος 004) | Version Control Systems και... συνεχίστε να κοιμόσαστε ήσυχοι! (Part 2 of 2)

Μηηην απελπίζεστε! Το καλό σας το περιοδικό έχει ήδη διαλέξει (εντελώς δημοκρατικά) πριν από ‘σάς για ‘σάς! Θα παρουσιάσουμε λοιπόν μερικά κεντρικά και κατανεμημένα repository που μας αρέσουν και θα σας αφήσουμε να διαλέξετε. Πιστεύουμε πάντως ότι μετά την παρουσίαση θα επιλέξετε όλοι το Mercurial. Ίσως τελικά να μην σας αφήσουμε και τόσο ελεύθερους να επιλέξετε αλλά, τέλος πάντων, εμείς για το καλό σας φροντίζουμε! Για να μη λέτε ότι μεροληπτούμε, θα ξεκινήσουμε την παρουσίασή μας με τα VCS της παλιάς σχολής: το CVS και το SVN.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο deltaHacker Ιανουαρίου (τεύχος 004). Όλες τις πληροφορίες για τις συνδρομές στο deltaHacker, το μοναδικό μηνιαίο περιοδικό με θεματολογία ethical hacking και infosec που δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα, θα τις βρείτε εδώ ακριβώς. Για παραγγελίες μεμονωμένων τευχών ή συνδρομών συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.

Σημείωση: Οι συνδρομές μπορούν να ξεκινούν από όποιο τεύχος επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει σε stock.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων