Το προφίλ μας στο Google Plus
1

Μεγάλες εκπτώσεις, κλήρωση με χρησιμότατο έπαθλο, τεράστιες πιθανότητες επιτυχίας!

Κληρώνουμε ένα δίσκο SSD χωρητικότητας 240GB, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας των συμμετεχόντων. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε ώστε να πάρετε κι εσείς μέρος στην κλήρωση, από την οποία βγαίνετε κερδισμένοι ακόμη κι αν δεν κληρωθείτε. Ναι, σωστά διαβάσατε: Ό,τι κι αν γίνει, κέρδος θα έχετε.

Σκεφτείτε σε πόσο κόσμο απευθύνονται οι κληρώσεις που γίνονται από ένα μαζικό μέσο, όπως είναι η τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Όπως και να το δούμε, όποιος παίρνει μέρος σε μια τέτοια κλήρωση έχει 1 πιθανότητα προς πολλές δεκάδες χιλιάδες. Το ίδιο ισχύει και για τις κληρώσεις που γίνονται από sites ή fan pages μεγάλης δημοφιλίας. Μπορεί σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι πιθανότητες να ‘ναι καλύτερες, όμως ακόμη και τότε μιλάμε για 1 πιθανότητα προς αρκετές χιλιάδες ή, ιδανικά, για 1 πιθανότητα προς πολλές εκατοντάδες.

Προτείνουμε κάτι πολύ καλύτερο: Ένα διαγωνισμό, στον οποίο οι συμμετέχοντες έχουν πιθανότητα επιτυχίας 1 προς μερικές δεκάδες! Επιπρόσθετα, μιλάμε για ένα διαγωνισμό από τον οποίο έχουν κέρδος όλοι οι συμμετέχοντες κι όχι μόνον ο νικητής! Ακούγεται μήπως πολύ καλό για να ‘ναι αληθινό; Ναι, σίγουρα ακούγεται έτσι, όμως ένας τέτοιος διαγωνισμός είναι πέρα για πέρα εφικτός — αρκεί να τεθούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή.

Το έπαθλο: Ένας ταχύτατος δίσκος SSD OCZ Vertex 460 SATA III (6Gbps) χωρητικότητας 240GB, ικανός να εκτοξεύσει τις επιδόσεις ακόμη κι ενός γρήγορου υπολογιστή! Η αξία του δίσκου είναι 120 ευρώ ή περισσότερα, αναλόγως του πόσο θα ψάξετε.

Το έπαθλο: SSD OCZ Vertex 460 SATA III (6Gbps) χωρητικότητας 240GB

Τι πρέπει να κάνετε για να συμμετάσχετε στην κλήρωσή μας; Πολύ απλά, να πάρετε συνδρομή στο περιοδικό –ή ν’ ανανεώσετε αυτή που ήδη έχετε– κερδίζοντας αυτομάτως έκπτωση που φτάνει το 50% και μπαίνοντας στην κλήρωση με μία ή με δύο συμμετοχές!

Συγκεκριμένα:

  • Αν συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας για Jumbo-Pack Plus (60 τεύχη) έως 31/10, τότε έχετε αυτομάτως έκπτωση 20% και παίρνετε μέρος στην κλήρωση για τον SSD με μία συμμετοχή. Η κανονική τιμή του Jumbo-Pack Plus είναι 89,99 ευρώ, χάρη όμως στην έκπτωση του 20% δίνετε 71,99 ευρώ μόνο. Προσοχή: Στο πλαίσιο “Παρατηρήσεις” της φόρμας παραγγελίας πληκτρολογήστε JPP20, ώστε να πάρετε έκπτωση 20% και να λάβετε μέρος στην κλήρωση με μία συμμετοχή.
  • Αν συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας για συνδρομή εφ όρου ζωής (Lifetime) έως 31/10, τότε έχετε αυτομάτως έκπτωση 50% και παίρνετε μέρος στην κλήρωση για τον SSD με δύο συμμετοχές. Η κανονική τιμή της συνδρομής εφ όρου ζωής είναι 229,99 ευρώ, χάρη όμως στην έκπτωση του 50% δίνετε 114,99 ευρώ μόνο. Προσοχή: Στο πλαίσιο “Παρατηρήσεις” της φόρμας παραγγελίας πληκτρολογήστε LT50, ώστε να πάρετε έκπτωση 50% και να λάβετε μέρος στην κλήρωση με δύο συμμετοχές.

Hint: Μήπως δεν γνωρίζετε τι είναι το Jumbo-Pack Plus ή τι παίρνετε με μια συνδρομή Lifetime; Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στις εισαγωγικές πληροφορίες της φόρμας παραγγελίας.

Χρήσιμες ημερομηνίες: Οι παραγγελίες γίνονται έως 31/10, οι πληρωμές ωστόσο μπορούν να τακτοποιηθούν έως 4/11. Η κλήρωση του SSD θα πραγματοποιηθεί στις 5/11. Την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί η νικήτρια ή ο νικητής, ενώ βεβαίως θα ειδοποιηθεί και μέσω email.

Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!
Η ομάδα του deltaHacker

Ενημέρωση 5/11: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον SSD OCZ Vertex 460 SATA III (6Gbps), χωρητικότητας 240GB. Ο τυχερός είναι ο Παναγιώτης Δ., ο οποίος θα ειδοποιηθεί μέσω email ώστε να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την αποστολή του δίσκου. Συγχαρητήρια στον Παναγιώτη και σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

One Response to “Μεγάλες εκπτώσεις, κλήρωση με χρησιμότατο έπαθλο, τεράστιες πιθανότητες επιτυχίας!”

  1. panagos15 | 07/11/2014 at 18:45

    JESUS είμαι τυχερός και το χρειαζομουνα κι ολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων