Το προφίλ μας στο Google Plus
0

Tέλος στις ενοχλήσεις για αναβάθμιση στα Windows 10

Ανάμνηση από το παρελθόν πρόκειται ν’ αποτελέσουν οι ειδοποιήσεις για αναβάθμιση στα Windows 10 — και μάλιστα χάρη στις ενέργειες της ίδιας της Microsoft.

Tέλος στις ενοχλήσεις για αναβάθμιση στα Windows 10 | Image Source: TheVerge

Η εταιρεία σχεδιάζει να απομακρύνει την εφαρμογή Get Windows 10 από τα PC με Windows 7 και 8.1, μετά την 29η του Ιουλίου. Η Microsoft επιβεβαίωσε πρόσφατα τη λήξη της προσφοράς για δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10, στις 29 Ιουλίου. Σε δήλωση που έκανε εκπρόσωπος της εταιρείας στο WinBeta, ξεκαθαρίστηκε ότι την επομένη θα πάψουν και οι ειδοποιήσεις για αναβάθμιση:

Οι λεπτομέρειες είναι ακόμη υπό υλοποίηση, όμως στις 29 Ιουλίου η εφαρμογή Get Windows 10, η οποία κάνει εφικτή την εύκολη αναβάθμιση στα Windows 10, θα απενεργοποιηθεί και τελικά θα απομακρυνθεί από όλα τα PC παγκοσμίως. Όπως χρειάστηκε κάποιος χρόνος για την ανάπτυξη της εφαρμογής, έτσι θα χρειαστεί και κάποιος χρόνος για την απομάκρυνσή της.

Στις 29 Ιουλίου η Microsoft θα σταματήσει να παρέχει τη δυνατότητα για δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10, σημειώνεται ωστόσο ότι η εταιρεία έχει χρόνο για ν’ αλλάξει γνώμη. Εικάζεται πως σε περίπτωση που η προσφορά για δωρεάν αναβάθμιση επεκταθεί, ο χρόνος παραμονής της εφαρμογής Get Windows 10 θα επεκταθεί αναλόγως.

Πηγή: TheVerge

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων