Το προφίλ μας στο Google Plus
1

Χριστούγεννα 2015: Μόνο μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με χιόνι!

Ο χιονιάς απέτυχε να φτάσει ακόμη και στις πρωτεύουσες της ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες παραδοσιακά απολαμβάνουν λευκές γιορτές. Ενθουσιασμένος και ταυτόχρονα θορυβημένος, εμφανίζεται Ο Εκδότης (TM) του deltaHacker.

Μόνο μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με χιόνι, τα φετινά Χριστούγεννα | Image Credit: Iceland Monitor

Σύμφωνα με το Δανέζικο ειδησεογραφικό κανάλι TV2, φέτος το Ρέικιαβικ ήταν η μία και μοναδική πρωτεύουσα στην Ευρώπη την οποία τα Χριστούγεννα βρήκαν με χιόνι.

Για παράδειγμα, τα Χριστούγεννα σε Κοπεγχάγη, Όσλο, Στοκχόλμη και Ελσίνκι φέτος σήμαιναν μόνο βροχή και καθόλου χιόνι. Ο χιονιάς απέτυχε να φτάσει ακόμη και στις πρωτεύουσες της ανατολικής Ευρώπης, οι οποίες παραδοσιακά απολαμβάνουν λευκές γιορτές.

“Gleðileg Jól!”, μας ευχήθηκε ζωηρά ο κος Εκδότης (ΤΜ) του περιοδικού deltaHacker, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει το γεγονός. “Ισλανδία ίσον ευλογία”, εξήγησε, και συνέχισε αλλάζοντας απότομα τόνο: “Κάποια ζώα δεν με πίστευαν, όταν έλεγα ότι η Ισλανδία είναι από τα καλύτερα μέρη στον πλανήτη. Αλλά χαίρομαι που ήλθαν έτσι τα πράγματα, γιατί τώρα θα με πιστέψουν και τα ζώα”.

Φήμες που θέλουν τον κο Εκδότη (TM) με την κα Σύμβουλο Εκδόσεως (ΤΜ) να καταναλώνουν παραπάνω του κανονικού ποσότητες Glühwein στην Ονειρούπολη της Δράμας σήμερα το μεσημέρι, ελέγχονται ως ανακριβείς.

Πηγή: Iceland Monitor

One Response to “Χριστούγεννα 2015: Μόνο μία ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με χιόνι!”

  1. Nilos | 26/12/2015 at 00:27

    οι παρενέργεις του να έωεις κάνει like το κουλούρι στο Facebook :p

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων