Το προφίλ μας στο Google Plus

Εκπτώσεις και ευκολίες πληρωμής!

Αυτή την εορταστική περίοδο προσφέρουμε εκπτώσεις έως 65% στις συνδρομές στο περιοδικό, καθώς και ευκολίες πληρωμής με πολλές άτοκες δόσεις! Το ποσοστό της έκπτωσης κι ο αριθμός των δόσεων διαμορφώνονται αναλόγως του τρόπου πληρωμής και της συνδρομής που θα επιλέξετε. Μάθετε για τα ωφέλη που αποκομίζετε!

Για την πρόσβαση στο περιοδικό και στo έξτρα περιεχόμενο που παράγουμε, όπως τα εκτενή κι αναλυτικά video tutorials, χρειαζόσαστε είτε συνδρομή Advanced Access είτε συνδρομή Lifetime Access. Αν δεν γνωρίζετε τι προσφέρει το καθένα από τα δύο είδη συνδρομής, δείτε εδώ.

[1] Πληρωμή με δόσεις (promo code disc2015inst) μέσω Viva Payment με πιστωτική για…

  • Advanced Access: έχετε 20% έκπτωση (71,99€ τελική τιμή) κι έως 8 άτοκες δόσεις (8,99€/μήνα)
  • Lifetime Access: έχετε 45% έκπτωση (126,49€ τελική τιμή) κι έως 14 άτοκες δόσεις (9,03€/μήνα)

Για την έκπτωση και τις δόσεις συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και στο πλαίσιο Promo code γράψτε disc2015inst. Η έκπτωση και οι δόσεις θα αντικατοπτρίζονται στο αίτημα πληρωμής που θα λάβετε, αφού στείλετε την παραγγελία και την ελέγξουμε.

[2] Πληρωμή χωρίς δόσεις (promo code disc2015) με κατάθεση, prepaid/χρεωστική/πιστωτική κάρτα, PayPal, Viva Wallet ή Bitcoin για…

  • Advanced Access: έχετε 40% έκπτωση, συνεπώς αντί για 89,99€ πληρώνετε 53,99€
  • Lifetime Access: έχετε 65% έκπτωση, συνεπώς αντί για 229,99€ πληρώνετε 80,49€ μόνο!

Για την έκπτωση συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας και στο πλαίσιο Promo code γράψτε disc2015. Η έκπτωση θα αντικατοπτρίζεται στο αίτημα πληρωμής που θα λάβετε, αφού στείλετε την παραγγελία και την ελέγξουμε.

Για οποιαδήποτε απορία στείλτε email στο talk2us AT deltaHacker DOT gr και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Τα δύο είδη συνδρομών
Για πρόσβαση στο περιοδικό deltaHacker και στα video tutorials που παράγουμε, παρέχονται δύο είδη συνδρομών: Advanced Access και Lifetime Access.

  • Με Advanced Access παίρνετε όλα τα τεύχη του deltaHacker έως τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ συνεχίζετε να λαμβάνετε νέα τεύχη για 12 μήνες. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Advanced Access έχετε και πλήρη πρόσβαση σε όλα τα video tutorials, παλιά και νέα. Το κανονικό κόστος της συνδρομής Advanced Access, χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 89,99€.
  • Με Lifetime Access πληρώνετε μία φορά μόνο, παίρνετε όλα τα τεύχη που έχουν κυκλοφορήσει έως τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ συνεχίζετε να λαμβάνετε το περιοδικό κάθε μήνα και για πάντα. Με Lifetime Access στο περιοδικό έχετε και Lifetime πρόσβαση σε όλα τα video tutorials, παλιά και νέα. Το κανονικό κόστος της συνδρομής Lifetime Access, χωρίς κάποια έκπτωση, είναι 229,99€.

(επιστροφή)

Σύνδεση

Αρχείο δημοσιεύσεων